Ücretsiz Fanatical bedava Streamer Life Simulator Steam keyi veriyor!

Ben direkt aldım. 5 dolar şartı yok. Muhtemelen steam hesabınızı eklemediniz. Bende de bir ara eklemeden önce 5 dolar limiti şartı çıkmıştı. Telden ya da
Ben 5 dolar yatırmadığım için olmuyor acaba bana yardım eder misin?

pcden tekrar deneyin ya da farklı vpn kullanın.

Sizde e maile abone olma şartı var mıydı almak için.

Evet ama sorun değil ki bu keyi aldıktan sonra yine kapatırsın bunu. En kötü maile gelen bir mail ile abonelikten çıkarsın.
O kutucuğu işaretleyip devam ettim ama 5 dolar şartı çıktı. Siz nasıl aldınız sınırlı hesapla?

Bu hatayı alan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_75.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 57
O kutucuğu işaretleyip devam ettim ama 5 dolar şartı çıktı. Siz nasıl aldınız sınırlı hesapla?
Eki Görüntüle 2171076
Şimdi steam hesabınız yeni mi diyeceğim ama
Ben direkt hesabı bağladım keyi aldım ve hesabın bağlantısını kestim. Ancak ben siteye 3 5 aydır da üyeyim belki daha fazla. Siteye yeni üye olanlara uygulanan bir şey olabilir.
Hatta direkt yeni üye olanlar içindi bu. Ben de zamanında bir oyun bedava olmuştu yine ve ben siteye ilk üye olduğumda bende de 5 dolara limiti çıkmıştı.

Eyvallah hocam böyle haberler son zaman da artmaya başladı bedava key muhabbeti falan dewamını bekliyoruz

Neyse o zaman alamayacağım sanırım. Yardımlarınız için teşekkürler yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…