Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.233 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2021 #91 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ağlamıyor musunuz? Milattan önceki şampiyonluklar için yıllardır zırlayan kim. Genişletmek için tıkla... Hamsiler değil mi? Hala ağlıyorlar ya. Trabzon'da 2-3 yıl kaldım
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ağlamıyor musunuz? Milattan önceki şampiyonluklar için yıllardır zırlayan kim. Genişletmek için tıkla... Hamsiler değil mi? Hala ağlıyorlar ya. Trabzon'da 2-3 yıl kaldım
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2021 #92 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ağlamıyor musunuz? Milattan önceki şampiyonluklar için yıllardır zırlayan kim. Üstü oku verdim cevabı. Genişletmek için tıkla... Milat dediğin yıllar efsanelerin oynadığı, mükemmel sezonların geçtiği yıllardı. Hepsi bizim Hakkımız.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ağlamıyor musunuz? Milattan önceki şampiyonluklar için yıllardır zırlayan kim. Üstü oku verdim cevabı. Genişletmek için tıkla... Milat dediğin yıllar efsanelerin oynadığı, mükemmel sezonların geçtiği yıllardı. Hepsi bizim Hakkımız.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 11 Nisan 2021 #93 Shimada Sensei dedi: Hamsiler değil mi? Hala ağlıyorlar ya. Trabzon'da 2-3 yıl kaldım Genişletmek için tıkla... Beşiktaşlıyım, bana gelmiş Trabzon diyor.
Shimada Sensei dedi: Hamsiler değil mi? Hala ağlıyorlar ya. Trabzon'da 2-3 yıl kaldım Genişletmek için tıkla... Beşiktaşlıyım, bana gelmiş Trabzon diyor.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #94 Sinyor Ezio Auditore dedi: Bizim kupamızı değil de sizin şampiyonluklarınız gitmiş ki ağlıyorsunuz yazık. İtiraf etmek şereftir siz onu bile yapamadınız. Genişletmek için tıkla... siz bu şikeleri itiraf mı ettiniz ? Hayır . Soruşturma açıldı ve o kupaları vermek zorunda kaldınız.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Bizim kupamızı değil de sizin şampiyonluklarınız gitmiş ki ağlıyorsunuz yazık. İtiraf etmek şereftir siz onu bile yapamadınız. Genişletmek için tıkla... siz bu şikeleri itiraf mı ettiniz ? Hayır . Soruşturma açıldı ve o kupaları vermek zorunda kaldınız.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 11 Nisan 2021 #95 differentturk dedi: Milat dediğin yıllar efsanelerin oynadığı, mükemmel sezonların geçtiği yıllardı. Hepsi bizim Hakkımız. Genişletmek için tıkla... Siz büyüksünüz ya kazanırdınız yine hani ligde tek başınıza oynuyorsunuz ya
differentturk dedi: Milat dediğin yıllar efsanelerin oynadığı, mükemmel sezonların geçtiği yıllardı. Hepsi bizim Hakkımız. Genişletmek için tıkla... Siz büyüksünüz ya kazanırdınız yine hani ligde tek başınıza oynuyorsunuz ya
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.233 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2021 #96 Sinyor Ezio Auditore dedi: Beşiktaşlıyım, bana gelmiş Trabzon diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman niye ben hamsilere laf attıkça üstüne alınıyorsun bilader?
Sinyor Ezio Auditore dedi: Beşiktaşlıyım, bana gelmiş Trabzon diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman niye ben hamsilere laf attıkça üstüne alınıyorsun bilader?
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 11 Nisan 2021 #97 Fenerbahçeliyim, büyük bir maç olursa izlerim normal bir maçsa özetine bakarım. 1 kere bile paylaşımını yapmadım.
Fenerbahçeliyim, büyük bir maç olursa izlerim normal bir maçsa özetine bakarım. 1 kere bile paylaşımını yapmadım.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 11 Nisan 2021 #98 Shimada Sensei dedi: O zaman niye ben hamsilere laf attıkça üstüne alınıyorsun birader? Genişletmek için tıkla... Beşiktaş mahalle kulubu demişsin nereme alınayım.
Shimada Sensei dedi: O zaman niye ben hamsilere laf attıkça üstüne alınıyorsun birader? Genişletmek için tıkla... Beşiktaş mahalle kulubu demişsin nereme alınayım.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.233 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2021 #99 Sinyor Ezio Auditore dedi: Beşiktaş mahalle kulubu demişsin nereme alınayım. Genişletmek için tıkla... Alıntı yaptığın mesajlarımı okusana lütfen. Çarşılı işte.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Beşiktaş mahalle kulubu demişsin nereme alınayım. Genişletmek için tıkla... Alıntı yaptığın mesajlarımı okusana lütfen. Çarşılı işte.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 11 Nisan 2021 #100 Shimada Sensei dedi: Alıntı yaptığın mesajlarımı okusana lütfen. Çarşılı işte. Genişletmek için tıkla... Konunun Trabzon'la alakası bile yokken Trabzon'dan bahsetmekten gfb işi işte.
Shimada Sensei dedi: Alıntı yaptığın mesajlarımı okusana lütfen. Çarşılı işte. Genişletmek için tıkla... Konunun Trabzon'la alakası bile yokken Trabzon'dan bahsetmekten gfb işi işte.