KeDi ReYİZ Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 PSU fanı değişik bir ses yapıyordu ve ben fanı çıkardım. Dün böyle bir şey olmuyordu ama şu an el yakacak derecede ısınıyor. Bunun nedeni nedir?
PSU fanı değişik bir ses yapıyordu ve ben fanı çıkardım. Dün böyle bir şey olmuyordu ama şu an el yakacak derecede ısınıyor. Bunun nedeni nedir?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.362 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 17 Ocak 2023 #2 Fan olmaması.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #3 Fan soğutma amaçlı olduğu için normal sanki. Fandaki ses coil whine olabilir. Sessiz bir cızırtı şeklinde miydi?
Fan soğutma amaçlı olduğu için normal sanki. Fandaki ses coil whine olabilir. Sessiz bir cızırtı şeklinde miydi?
5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 17 Ocak 2023 #4 KeDi ReYİZ dedi: PSU fanı değişik bir ses yapıyordu ve ben fanı çıkardım. Dün böyle bir şey olmuyordu ama şu an el yakacak derecede ısınıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Fansız kullanmaya devam et patlayınca düzelir (!) usta fanı çıkarmışsın ne bekliyorsun acaba ses çıkarıyorsa çıkarıyor yapacak bir şey yok patlayıp bütün sistemi bozmamasından iyidir.
KeDi ReYİZ dedi: PSU fanı değişik bir ses yapıyordu ve ben fanı çıkardım. Dün böyle bir şey olmuyordu ama şu an el yakacak derecede ısınıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Fansız kullanmaya devam et patlayınca düzelir (!) usta fanı çıkarmışsın ne bekliyorsun acaba ses çıkarıyorsa çıkarıyor yapacak bir şey yok patlayıp bütün sistemi bozmamasından iyidir.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Ocak 2023 #5 KeDi ReYİZ dedi: PSU fanı değişik bir ses yapıyordu ve ben fanı çıkardım. Dün böyle bir şey olmuyordu ama şu an el yakacak derecede ısınıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Psu ; Bu benim kaderim bu .
KeDi ReYİZ dedi: PSU fanı değişik bir ses yapıyordu ve ben fanı çıkardım. Dün böyle bir şey olmuyordu ama şu an el yakacak derecede ısınıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Psu ; Bu benim kaderim bu .
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 17 Ocak 2023 #6 Fana temas eden bir şey yoksa coil whine durumu söz konusu olabilir.
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 17 Ocak 2023 #7 KeDi ReYİZ dedi: PSU fanı değişik bir ses yapıyordu ve ben fanı çıkardım. Dün böyle bir şey olmuyordu ama şu an el yakacak derecede ısınıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz düşünün. Sizce neden? Bence cevabı bulabilirsiniz.
KeDi ReYİZ dedi: PSU fanı değişik bir ses yapıyordu ve ben fanı çıkardım. Dün böyle bir şey olmuyordu ama şu an el yakacak derecede ısınıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz düşünün. Sizce neden? Bence cevabı bulabilirsiniz.
KeDi ReYİZ Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #8 KederliLahmacun dedi: Fana temas eden bir şey yoksa coil whine durumu söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... Coil whine nedir?
KederliLahmacun dedi: Fana temas eden bir şey yoksa coil whine durumu söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... Coil whine nedir?
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Ocak 2023 #9 KeDi ReYİZ dedi: Coil whine nedir? Genişletmek için tıkla... Bobin sesi .
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 17 Ocak 2023 #10 O soğutucuyu güç kaynağına süs olsun diye takmıyorlar. Boşta belki sıkıntı çıkarmaz ama, yük altında sorun yaratacaktır.
O soğutucuyu güç kaynağına süs olsun diye takmıyorlar. Boşta belki sıkıntı çıkarmaz ama, yük altında sorun yaratacaktır.