Sesten rahatsız olmuyorsan hep Full'de kalsın.
Tavsiye etmem, gereksiz gürültü olur ve fan ömrünü önemli ölçüde bitirir. Otomatikte kalsın tavsiyem.
Sürekli yüksek devir çalışması fanın ömrünü kısaltır ve gürültü kirliliğine yol açar tavsiyem fanlarınız 4 pin ise yani akıllı fan teknolojisini destekliyor ise o ayarda kalmasıdır. Bu ayar ile fanlar işlemcinin aldığı yük ile eş zamanlı olarak artacak veya azalacaktır.
Yeni konu açmanız daha faydalı olur hocam. Sisteminiz nedir? Ve sıcaklıklar neler?Hocalarım ben ekran kartımın fanlarına oyuna gireceğim zaman %50'ye alıyorum yoksa sessizlik için fan hızı artmıyor ve VRAM'ler ısınıyor. Ben de bu yüzden oyuna girerken %50'ye alıyorum 1800-2000RPM arası bunun ömre bir zararı olur mu?
Hocalarım ben ekran kartımın fanlarını oyuna gireceğim zaman %50'ye alıyorum yoksa sessizlik için fan hızı artmıyor ve VRAM'ler ısınıyor. Ben de bu yüzden oyuna girerken %50'ye alıyorum 1800-2000RPM arası bunun ömre bir zararı olur mu?
Yeni konu açmanız daha faydalı olur hocam. Sisteminiz nedir? Ve sıcaklıklar neler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.