Fanı en yüksek devirde kullanmak

VRAM sıcaklıkları nedir hocam? Size göre sıcak normal bir değer olabilir.

VRM sıcaklıkları nedir hocam? Size göre sıcak normal bir değer olabilir.

Oto fan hızında oyunda 84-86 derecelerde FurMark'ta daha da yüksek bende %50 fan hızına alıyorum 74-76 derecelere düşüyor.
Ayrıca VRM demiyorum VRAM diyorum yani bellekler.

Hocam en iyisi yeni konu açın ceza yiyebiliriz. Hem de daha fazla arkadaş görmüş olur.

Hocam en iyisi yeni konu açın ceza yiyebiliriz. Hem de daha fazla arkadaş görmüş olur.

Eriniyorum açıkçası çok dikkatli konu açmak zorunda kalıyorum bu forumda yazım kurallarına çok dikkat ediyorlar.

Eriniyorum açıkçası çok dikkatli konu açmak zorunda kalıyorum bu forumda yazım kurallarına çok dikkat ediyorlar.

Hepimizin iyiliği için bu. Diğer forumlar da da bazı konular anlışılmıyor yazım hatasından. Kurallara alışırsınız hem, ben de ilk başlarda çok zorlanmıştım ama artık yazım hatalı hiçbir yazı yazamıyorum.

Herkes fanın ömrü kısalır demiş elbette kullanılan her şeyde olduğu gibi fanın ömründen gider. Herhangi bir donanımın tamamen kullanılması zarar, tehlikeye yorulmamalı. Bu mantıkla ekran kartı da %100 kullanılıyor ömrü bitecek gibi saçma şeyler ortaya çıkar. Normal şartlarda kaç kişide fan bozulduğunu gördünüz ? Şans faktörü de işin içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…