AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Kasama fan almayı düşünüyorum. Bu fanı PSU'ya nasıl takabilirim? Takarsam problem çıkartır mı?
A AkO Hectopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 391 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 Molex ile baglaya bilrisin sabit devirde doner (fan kaç devir alırsan artık) PSU da Molex çıkısın var mı bunu kontrol et önce sonra Molex'den güç alan fan al.
Molex ile baglaya bilrisin sabit devirde doner (fan kaç devir alırsan artık) PSU da Molex çıkısın var mı bunu kontrol et önce sonra Molex'den güç alan fan al.
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 10 Şubat 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.782 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #4 Hocam fanı anakarta takın bence psuda yanlış yere takarsanız yanabilir.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #5 Eternal FİRE dedi: Hocam fanı anakarta takın bence psuda yanlış yere takarsanız yanabilir. Genişletmek için tıkla... PSU'da yanlış yere takma ihtimali yok. Molex girişiyle bağlanıyor zaten nereye takabilir başka?
Eternal FİRE dedi: Hocam fanı anakarta takın bence psuda yanlış yere takarsanız yanabilir. Genişletmek için tıkla... PSU'da yanlış yere takma ihtimali yok. Molex girişiyle bağlanıyor zaten nereye takabilir başka?
FarqueS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 1.322 Çözümler 1 Yer İstanbul 10 Şubat 2022 #6 Artyom Alekseyevich dedi: PSU'da yanlış yere takma ihtimali yok. Molex girişiyle bağlanıyor zaten nereye takabilir başka? Genişletmek için tıkla... 8 pin cpu kablosuna takcak heralde
Artyom Alekseyevich dedi: PSU'da yanlış yere takma ihtimali yok. Molex girişiyle bağlanıyor zaten nereye takabilir başka? Genişletmek için tıkla... 8 pin cpu kablosuna takcak heralde
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.782 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #7 Artyom Alekseyevich dedi: PSU'da yanlış yere takma ihtimali yok. Molex girişiyle bağlanıyor zaten nereye takabilir başka? Genişletmek için tıkla... Psudan psu ya Degisiyo duzgun psu aldıysa bisry olmaz ama bazıları degisik oluyor benim fan yandı mesela psu ya takınca 6 fandan 1 tanesi yanmıyor.
Artyom Alekseyevich dedi: PSU'da yanlış yere takma ihtimali yok. Molex girişiyle bağlanıyor zaten nereye takabilir başka? Genişletmek için tıkla... Psudan psu ya Degisiyo duzgun psu aldıysa bisry olmaz ama bazıları degisik oluyor benim fan yandı mesela psu ya takınca 6 fandan 1 tanesi yanmıyor.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #8 Hocam anakartımın pinlerine uygun fan buldum PSU'ya gerek kalmadı. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hocam anakartımın pinlerine uygun fan buldum PSU'ya gerek kalmadı. Cevaplarınız için teşekkür ederim.