goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #1 Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi öğlenler, ben Kaan size bir sorum olacak onuda video ile çekmek istedim gerçekten çok ihtiyacım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi öğlenler, ben Kaan size bir sorum olacak onuda video ile çekmek istedim gerçekten çok ihtiyacım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #11 En iyisi yağlayın . Düzelecektir. Ama makine yağı ile. Artı 0 Eksi
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #12 Elimde yeni fan mevcut şuan. Sarı bir tane aldım. Onu takacağımda fanı sökmeyi becerirsem zaten takmayıda becerirsin demektir de, molex kablosunda sanki biraz gariplik var Recep abi inşallah gelirde bana yardımcı olur. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Elimde yeni fan mevcut şuan. Sarı bir tane aldım. Onu takacağımda fanı sökmeyi becerirsem zaten takmayıda becerirsin demektir de, molex kablosunda sanki biraz gariplik var Recep abi inşallah gelirde bana yardımcı olur.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #13 Molex'i sökmekten basit ne var . Molexler iç içe geçen bağlantı türüdür. Fanın o kırmızı, siyah kablosunun girdiği büyük molexi çekerseniz çıkar. Artı 0 Eksi
Molex'i sökmekten basit ne var . Molexler iç içe geçen bağlantı türüdür. Fanın o kırmızı, siyah kablosunun girdiği büyük molexi çekerseniz çıkar.
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #14 Ama işte şöyle bir sorun var kırmızı ile siyah kablo bir şeyin içinden giriyor o fanın moleximi yoksa? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Ama işte şöyle bir sorun var kırmızı ile siyah kablo bir şeyin içinden giriyor o fanın moleximi yoksa?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #15 Evet işte o büyük molex bağlantısını sökceksiniz. Artı 0 Eksi
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #16 Ben onu çekip çıkarırsam bir sorun olmaz değil mi? Çünkü güç kaynağından gelen molex'e bağlanmış. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #17 Evet zaten molex böyle bağlanıyor çekebilirsiniz. Artı 0 Eksi
aqosi Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 163 Yer Mersin/Erdemli cCc Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atama bekleyen öğretmen 16 Nisan 2014 #18 1. Adım: 1 ve 2 numaradan tut Allah ne verdiyse çek çıkart. 2 adım: Kırmızı çarpı olan yerden kabloyu kes. Fanı sök yavaşça fanın koblolarını asıl. Çıkacaktır. Artı 0 Eksi
1. Adım: 1 ve 2 numaradan tut Allah ne verdiyse çek çıkart. 2 adım: Kırmızı çarpı olan yerden kabloyu kes. Fanı sök yavaşça fanın koblolarını asıl. Çıkacaktır.
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #19 Tamamdır sağolasın ama zaten aynı molexteki kabolar onlar, zaten o molexi çıkarırsam fanda çıkmış olacak bir şeyi kesmeme gerek kalmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Tamamdır sağolasın ama zaten aynı molexteki kabolar onlar, zaten o molexi çıkarırsam fanda çıkmış olacak bir şeyi kesmeme gerek kalmaz.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #20 Kesmeyin sakın. Kesmesine gerek yok. Yanlış bilgilendirme! 2 numaralı molexi çekin yeter... Artı 0 Eksi