goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #1 Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi öğlenler, ben Kaan size bir sorum olacak onuda video ile çekmek istedim gerçekten çok ihtiyacım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi öğlenler, ben Kaan size bir sorum olacak onuda video ile çekmek istedim gerçekten çok ihtiyacım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aqosi Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 163 Yer Mersin/Erdemli cCc Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atama bekleyen öğretmen 16 Nisan 2014 #21 Kablolar içiçe geçmiş. Kesmezsen çıkarmak zor olur. Çıkarmanın amacıda yeni aldığın fanı oraya takacaksın. Artı 0 Eksi
Kablolar içiçe geçmiş. Kesmezsen çıkarmak zor olur. Çıkarmanın amacıda yeni aldığın fanı oraya takacaksın.
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #22 Ben kesmem ki zaten o molexi çıkarırsam fanın bağlantısıda çıkmış olacak ne gerek var kesmeye. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
aqosi Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 163 Yer Mersin/Erdemli cCc Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atama bekleyen öğretmen 16 Nisan 2014 #23 FireStorm dedi: Kesmeyin sakın. Kesmesine gerek yok. Yanlış bilgilendirme! 2 numaralı molexi çekin yeter... Genişletmek için tıkla... Fan zaten bozuk. Kesmeden nasıl çıkacak o karmaşadan. Artı 0 Eksi
FireStorm dedi: Kesmeyin sakın. Kesmesine gerek yok. Yanlış bilgilendirme! 2 numaralı molexi çekin yeter... Genişletmek için tıkla... Fan zaten bozuk. Kesmeden nasıl çıkacak o karmaşadan.
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #24 Molexi çıkardığımda fan serbest kalacak değil mi? Bana sadece vidaları sökmek kalacak. Sonrada yeni fanı takacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Molexi çıkardığımda fan serbest kalacak değil mi? Bana sadece vidaları sökmek kalacak. Sonrada yeni fanı takacağım.
n.tuna Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 426 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #25 CPU fanının üstündeki kablolar bir kelepçe ile sıkılmadıysa çıkacaktır. Artı 0 Eksi
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #26 aqosi dedi: Fan zaten bozuk. Kesmeden nasıl çıkacak o karmaşadan. Genişletmek için tıkla... Molex kablosunu fana doğru çekerek çıkartılabilir. goldenjoker6 dedi: molexi çıkardığımda fan serbest kalıcak değilmi bana sadece vidaları sökmek kalıcak. Sonrada yeni fanı takacağım . Genişletmek için tıkla... Evet. yeni fanı anakarta bağlanan cinsten alın. Artı 0 Eksi
aqosi dedi: Fan zaten bozuk. Kesmeden nasıl çıkacak o karmaşadan. Genişletmek için tıkla... Molex kablosunu fana doğru çekerek çıkartılabilir. goldenjoker6 dedi: molexi çıkardığımda fan serbest kalıcak değilmi bana sadece vidaları sökmek kalıcak. Sonrada yeni fanı takacağım . Genişletmek için tıkla... Evet. yeni fanı anakarta bağlanan cinsten alın.
aqosi Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 163 Yer Mersin/Erdemli cCc Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atama bekleyen öğretmen 16 Nisan 2014 #27 Molex bu aradan geçmez arkadaşım. Artı 0 Eksi
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #28 Kelepçeyi kesmem gerek. Bilgisayarı toplattığım adam düzenli olsun istemiş biraz. Aldığım fan bu: Xigmatek Xof Serisi 120Mm Yeşil Fan - Vatan Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Kelepçeyi kesmem gerek. Bilgisayarı toplattığım adam düzenli olsun istemiş biraz. Aldığım fan bu: Xigmatek Xof Serisi 120Mm Yeşil Fan - Vatan Bilgisayar
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #29 Ben onu malesef görmedim. Evet kesilmek zorunda . Artı 0 Eksi
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #30 PSU'dan gelen kablolarıda direk kelepçelemiş. Ama ben illa fanın molexini gösterdiğin kelepçenin oradan geçiremem ki üstünden geçirebilirim illa oradan mı geçireceğim? Senin gösterdiğin kelepçe var ya işte illa oradanmı geçireceğim ben molexi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
PSU'dan gelen kablolarıda direk kelepçelemiş. Ama ben illa fanın molexini gösterdiğin kelepçenin oradan geçiremem ki üstünden geçirebilirim illa oradan mı geçireceğim? Senin gösterdiğin kelepçe var ya işte illa oradanmı geçireceğim ben molexi?