goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #1 Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi öğlenler, ben Kaan size bir sorum olacak onuda video ile çekmek istedim gerçekten çok ihtiyacım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi öğlenler, ben Kaan size bir sorum olacak onuda video ile çekmek istedim gerçekten çok ihtiyacım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
n.tuna Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 426 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2014 #31 Kelepçeyi keserken kablolara dikkat et. Bence fan nasıl olsa bozuk fanın kablolarıyla molex girişini ayır. Sonra çek çıkar o kabloların arasından. Artı 0 Eksi
Kelepçeyi keserken kablolara dikkat et. Bence fan nasıl olsa bozuk fanın kablolarıyla molex girişini ayır. Sonra çek çıkar o kabloların arasından.
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #32 Fanın güç kablosunun çıktığı yerden keseyim ben en iyisi ondan sonra molexi çıkarayım güç kablosunun diğer kısımıda gelir nasıl olsa. Sonra o fan direk çöpe. O zaman sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Fanın güç kablosunun çıktığı yerden keseyim ben en iyisi ondan sonra molexi çıkarayım güç kablosunun diğer kısımıda gelir nasıl olsa. Sonra o fan direk çöpe. O zaman sorun çözüldü.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Nisan 2014 #33 Konular ve mesajlar birleştirildi. Bir daha aynı konudan birçok kez açmayın. Sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum. Artı 0 Eksi
Konular ve mesajlar birleştirildi. Bir daha aynı konudan birçok kez açmayın. Sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum.
KS KS goldenjoker6 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2014 #34 Kapatabilirsiniz. Zaten özür diledim. Yeniden özür dilerim. Artı 0 Eksi