Fanın önüne yapıştırılan bant sorun çıkartır mı?

Zalplex

Decapat
Toz filtresi aldım büyük geldi bende kestim fakat çok kesmişim bant yardımıyla tutturdum şu anlık bir sorun yok ama PSU fanı sıcak hava attığı zaman bant bir sorun çıkartır mı? Koku vs. veya güç kaynakları fanları çok sıcak üfler mi?

Toz filtresi aldım büyük geldi bende kestim fakat çok kesmişim bant yardımıyla tutturdum şu anlık bir sorun yok ama PSU fanı sıcak hava attığı zaman bant bir sorun çıkartır mı? Koku vs. veya güç kaynakları fanları çok sıcak üfler mi?

Elektrik bandı ile yaptıysanız o bantlar sıcakta aşırı yapışkan olurlar, yapış yapış olur ve çıkabilir yerinden.

Bilgisayarın ne kadar yük altında olduğuna göre PSU sıcaklığıda artacaktır.

Elektrik bandı ile yaptıysanız o bantlar sıcakta aşırı yapışkan olurlar, yapış yapış olur ve çıkabilir yerinden.

Bilgisayarın ne kadar yük altında olduğuna göre PSU sıcaklığıda artacaktır.
Elektrik bandı değil hocam normal koli bandı ve PSU 650W RX6600 ve İ5 11400F kullanıyorum PSU zorlanmıyor bile ısılar sizce çok etkiliyecek derecede olur mu yani bir sorun olur mu?

Elektrik bandı değil hocam normal koli bandı ve PSU 650W RX6600 ve i5 11400F kullanıyorum PSU zorlanmıyor bile ısılar sizce çok etkiliyecek derecede olur mu yani bir sorun olur mu?

Dediğim gibi hocam, sistemi ne kadar yük altında kullandığınıza göre değişir.

Çok zorlayıcı şeyler yapmadığınız sürece sorun çıkarmayacaktır, koli bandıda bir süre götürür ama birkaç ayda bir değiştirmek iyi olabilir.

Dediğim gibi hocam, sistemi ne kadar yük altında kullandığınıza göre değişir.

Çok zorlayıcı şeyler yapmadığınız sürece sorun çıkarmayacaktır, koli bandıda bir süre götürür ama birkaç ayda bir değiştirmek iyi olabilir.
Hocam sisteme zarar verecek derecede eriyip koku yaymasın yeter değişim konusunda sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı