Fanlar çalışmıyor

_efekurbann_

Hectopat
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konuda pek bilgim yok. Kasamda önde iki arkada 1 olmak üzere 3 fan var. Fakat üçü de çalışmıyor. Geçen kasanın içini açtım arkadaki fanın kablosunu çıkartıp taktım sonra çalışmaya başladı ancak bir rmüddet sonra tekrar durdu. Öndeki fanların kablo çıkışını buldum sanırım fakat kablo takılı değil. Acaba kasayı monte edenler bilerek mi takmamış? Aydınlatırsanız memnun olurum.

Hocam biz nerden bilebiliriz böyle bir durumu, bizi sen aydınlatacaksın çünkü sistem senin ve biz de sistemi göremediğimiz için bilemeyiz. Maalesef forumda kahin veya müneccim de yok. Kablo çıkışlarını kontrol et eğer PWM ise anakarta Molex çıkışlı ise güç kaynağına bağlayıp kontrol et.

Kasa fanlarını molex'e bağladıysan bir kontrol et derim, bazen takarken molex'in içindeki kablolar geriye kaçıyor temassızlık oluyor.

Hocam biz nereden bilebiliriz böyle bir durumu, bizi sen aydınlatacaksın çünkü sistem senin ve biz de sistemi göremediğimiz için bilemeyiz. Maalesef forumda kahin veya müneccim de yok. Kablo çıkışlarını kontrol et eğer PWM ise anakarta Molex çıkışlı ise güç kaynağına bağlayıp kontrol et.

Hocam kusura bakma şu sıralar malum olaylar yüzünden birine de baktıramıyoruz ve bilgisayar fena ısınıyor o yüzden sorayım dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı