Fanlar hızlanıp görüntü gidiyor

PolpoX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç gündür genelde oyun oynarken, ekran kartı yüksek hızda fan döndürmeye başlıyor ve monitör ile bağlantısını kesiyor. Bu sürede monitör tepki vermiyor ve kasa fanları yüksek devirde dönüyor. Ta ki kasa ya da PSU'dan sistemi kapatana dek. Yeniden açınca bir sorun yok. Çözüm önerisi ya da yol gösterebilecek var mıdır?

Sistem özellikleriniz nedir?

Aynı sorun benim eski PC'de vardı. Ekran siyah olup fanlar full hıza geçiyordu, çözememiştim ama kernel hatası gösteriyordu olay görüntüleyicisi, 41 gibi bi kodu vardı sanki.

9800x3D, 5070 Ti, ASUS TUF B850 Plus, Lexar ares RGB 32 GB, ASUS Prime LC 360, NZXT C1000 1000W 80 Plus Gold.

Bilgisayar çalışıyorsa Afterburner yardımıyla ekran kartı derecesine kullanımlarına bakabilir misiniz kapanmadan onceki değerlerini paylaşabilir misiniz son olarak arkadaşınki gibi anakartta hata kodu alıyor musunuz?

herhangi bir hata yok. bi format atıp, tekrar deneyeyim dedim ama dün fırsatım olmadı. daha öncesinde böyle bir sıkıntı olmadı. yazılımsal, sistemsel olur mu bilemiyorum.

Bir çok sebep olabilir İşlemcinin veya Ekran kartının termal macununu yenilediyseniz 4 vidadan birisi gevşek kalmıştır temassızlık yapıyordur. En net OCTT testini yapıp buraya ekran görüntüsü atman daha faydalı olacaktır.

sistem eylül ayında toplandı. herhangi bir sökme takma işlemi de yapılmadı. akşama testi yapıp, göndereceğim.

Süre ayarı yapılıyor mu? Yoksa 1 saat gösteriyor. O kadar bekleyecek miyiz?

sistem eylül ayında toplandı. herhangi bir sökme takma işlemi de yapılmadı. akşama testi yapıp, göndereceğim.

Eğer doğruysa test bitti. @Intervice

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…