Waxsar Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, yeni aldığım sistemde masaüstünde dolaşırken bile fanlar çok hızlı çalışıyor. Ve çok ses yapıyor. Yapmam gereken ayarlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, yeni aldığım sistemde masaüstünde dolaşırken bile fanlar çok hızlı çalışıyor. Ve çok ses yapıyor. Yapmam gereken ayarlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 24 Ocak 2021 #2 Sıfır RPM özelliğini açın. Hangi fanlar bu arada? Ekran kartı fanından bahsediyorum ben. Artı 0 Eksi
KS KS Waxsar Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 jax teller fanboyu dedi: Sıfır RPM özelliğini açın. Hangi fanlar bu arada? Ekran kartı fanından bahsediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Palit 1660S. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Sıfır RPM özelliğini açın. Hangi fanlar bu arada? Ekran kartı fanından bahsediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Palit 1660S.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 24 Ocak 2021 #4 Waxsar dedi: Ekran kartı Palit 1660S. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanmadığım için sürücüsü hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim fakat sıfır RPM olayını araştırmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Waxsar dedi: Ekran kartı Palit 1660S. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanmadığım için sürücüsü hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim fakat sıfır RPM olayını araştırmanızı öneririm.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #5 Hangi fanlardan bahsediyorsunuz sistem mi yoksa bileşen (ekran kartı işlemci vs.) Mi? Artı 0 Eksi
KS KS Waxsar Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #6 Pozitifdeger dedi: Hangi fanlardan bahsediyorsunuz sistem mi yoksa bileşen (ekran kartı işlemci vs.) Mi? Genişletmek için tıkla... Sistem fanları. Artı 0 Eksi
Pozitifdeger dedi: Hangi fanlardan bahsediyorsunuz sistem mi yoksa bileşen (ekran kartı işlemci vs.) Mi? Genişletmek için tıkla... Sistem fanları.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #7 Waxsar dedi: Sistem fanları. Genişletmek için tıkla... Fanlar PWM özellikli veya 3 pin DC kontrollü ise fan hızlarını BIOS üzerinden otomatik moda alıp sistem ısısına göre çalışmasını sağlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Waxsar dedi: Sistem fanları. Genişletmek için tıkla... Fanlar PWM özellikli veya 3 pin DC kontrollü ise fan hızlarını BIOS üzerinden otomatik moda alıp sistem ısısına göre çalışmasını sağlayabilirsiniz.