Fanları bozuk bilgisayar kullanılabilir mi?

Oyun oynamıyacaksaniz sorun yaratmayabilir ama siz yine de uygulama yükleyip sıcaklık değerlerine bakarak kullanin.

Oyun oynamıyacaksaniz sorun yaratmayabilir ama siz yine de uygulama yükleyip sıcaklık değerlerine bakarak kullanin.
Oyun açtım bir problem yok şuan, arkada bir şey çalışmıyor. 50 dereceyi görüyor ekran kartı. Kasanın sıcaklığında da bir şey yok.

CS2 açtım, orta ayarlarda.

İşlemcinin fanı çalışıyordu. Kaç derece olduğuna bakmadım sadece egzoz fanlar bozuk.

MSI Afterburner indirip gerekli ayarları yap. Sonra derecelere bak. İşlemci de iyidir muhtemelen. Kasanın yanını açarsan direkt hava girer aç. Oyun oynarsın. Dedim ya 2 sene işlemci fanı bozuk sadece 8cm egzoz fanı olan PC kullandım. Önceden de 3 sene kullanılmıştı bilgisayar. Bunun eksileri bana şişen 3 kondansatöre mal oldu. Yani kısa vadede sorun oluşmaz. Zaten işlemci fanı sağlam olduğu için kondansatörler de yeterince soğuyacaktır. Kasanın yanını açmak zaten 4 kasa fanına bedeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…