S Savas can Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #1 Oyun oynarken ya da masaüstündeyken fanlarım çok ses yapıyor. Fanspeed ise fanları görmüyor. İşlemcinin fanını kullanıyorum. Yine de bu kadar ses yapmaması lazım. Yardım olur musunuz? BIOS dan falan kontrol edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2014
Oyun oynarken ya da masaüstündeyken fanlarım çok ses yapıyor. Fanspeed ise fanları görmüyor. İşlemcinin fanını kullanıyorum. Yine de bu kadar ses yapmaması lazım. Yardım olur musunuz? BIOS dan falan kontrol edebilir miyim?
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #2 Fanlarınız tozlanmış olabilir fanlarınızı temizleyin ve kasa fanlarına 1-2 damla makine yağı damlatın.
Fanlarınız tozlanmış olabilir fanlarınızı temizleyin ve kasa fanlarına 1-2 damla makine yağı damlatın.
S Savas can Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #3 Yok. Daha toplayalı 20 gün oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2014
F f0restwOw Ziyaretçi 4 Eylül 2014 #4 KALSEDON dedi: Fanlarınız tozlanmış olabilir fanlarınızı temizleyin ve kasa fanlarına 1-2 damla makine yağı damlatın. Genişletmek için tıkla... Makine yağı, işlemci fanına zarar verebilir.
KALSEDON dedi: Fanlarınız tozlanmış olabilir fanlarınızı temizleyin ve kasa fanlarına 1-2 damla makine yağı damlatın. Genişletmek için tıkla... Makine yağı, işlemci fanına zarar verebilir.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #5 İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz. AMD kullanıyorsanız ve stok fan kullanıyorsanız büyük ihtimal o ses çıkartıyordur.
İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz. AMD kullanıyorsanız ve stok fan kullanıyorsanız büyük ihtimal o ses çıkartıyordur.
F f0restwOw Ziyaretçi 4 Eylül 2014 #6 Olabilir. En son AMD FX X8 8350' nin stok fanı beni kanser etmişti.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #7 Silinen üye dedi: Makine yağı, işlemci fanına zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... İşlemci fanı demedim kasa fanlarına makina yağı damlatın dedim.
Silinen üye dedi: Makine yağı, işlemci fanına zarar verebilir. Genişletmek için tıkla... İşlemci fanı demedim kasa fanlarına makina yağı damlatın dedim.
S Savas can Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #8 Evet. AMD FX 6300 modelini stok fan ile kullanıyorum. Ama kontrol edip devrini düşürme gibi bir şansım yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2014
Evet. AMD FX 6300 modelini stok fan ile kullanıyorum. Ama kontrol edip devrini düşürme gibi bir şansım yok mu?
F f0restwOw Ziyaretçi 4 Eylül 2014 #9 KALSEDON dedi: İşlemci fanı demedim kasa fanlarına makina yağı damlatın dedim. Genişletmek için tıkla... Pardon. Yanlış anlaşılma.
KALSEDON dedi: İşlemci fanı demedim kasa fanlarına makina yağı damlatın dedim. Genişletmek için tıkla... Pardon. Yanlış anlaşılma.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #10 Stok fanın devrini düşürürseniz ısınma sorunu ortaya çıkabilir. Size önerim işlemciye iyi ve sessiz bir soğutucu almanız.
Stok fanın devrini düşürürseniz ısınma sorunu ortaya çıkabilir. Size önerim işlemciye iyi ve sessiz bir soğutucu almanız.