FSP CMT595al kasam var internette ARGB olduğu söyleniyor teknik özellikler bölümündede yazılmış fakat bir türlü fanların rengini değiştiremedim. Kasanın üstüne bir tuş var sadece fanları açıp kapatabiliyorum. Kasanın arkasında da fan kontrolcü gibi bir çipte görmedim fanlar RGB mi yoksa ARGB mi?
@Jezo Anakartın modelini söyleyebilir misin? Fanlar ARGB olsalar bile eğer anakart ARGB desteklemiyorsa istediğiniz gibi değiştiremezsiniz ancak kasanın üstünden değiştirirsiniz.
@Jezo anakartın modelini söyleyebilir misin? Fanlar ARGB olsalar bile eğer anakart ARGB desteklemiyorsa istediğiniz gibi değiştiremezsiniz ancak kasanın üstünden değiştirirsiniz.
Fotoğrafta üstünü mavi ile karaladığım yer 3 pinli ARGB girişi. Anakartına bir bakar mısın bunlardan birine bağlantısı yapılmış mı diye? Ayrıca işlemci soğutucun da mı ARGB fanlı? Eğer öyleyse o fanın da ARGB bağlantısı bu mavi ile işaretlediklerimden birisine yapılmıştır.
Fotoğrafta üstünü mavi ile karaladığım yer 3 pinli ARGB girişi. Anakartına bir bakar mısın bunlardan birine bağlantısı yapılmış mı diye? Ayrıca işlemci soğutucun da mı ARGB fanlı? Eğer öyleyse o fanın da ARGB bağlantısı bu mavi ile işaretlediklerimden birisine yapılmıştır. Eki Görüntüle 2588760