Cooler Master SickleFlow kullanıyorum. Birkaç hafta oldu. İlk taktığımda herhalde etiketi orantısız takmışlar diye düşündüm ama fan dönerken merkezden kayarak dönüyor. Umarım anlatabilmişimdir. Yani ortadaki etiketi biraz aşağı aldığınız zaman tam bir daire görmezsiniz ya fan dönerken. Bir dıştaki taraf gelip yukarıdan geçer, bir de indirdiğiniz taraf gelip biraz daha içten geçer. O hareketi tüm merkezin yaptığını düşünün. Anlatamadıysam tekrar anlatmayı denerim . Bu hareket normal midir?
Ben anlayamadım ama CM fanlarının genelinin tek sorunu sesli çalışmaları başka bir sıkıntı yaşayan biri pek yok. Siz video falan atarsanız en azından ona göre yorumlarız.
Ben anlayamadım ama CM fanlarının genelinin tek sorunu sesli çalışmaları başka bir sıkıntı yaşayan biri pek yok. Siz video falan atarsanız en azından ona göre yorumlarız.
Aynı fanları ben de kullanıyorum, dediğiniz durum etiketin yamuk takılmasından ötürü yalpalıyormuş gibi dönmesi ise ben de aynı durumu yaşıyorum. O sadece logonun asimetrik olmasından kaynaklanıyor, bir sorun olmaz yani.