Sneero
Kilopat
Daha fazla
Hocam yan kapak yok sanırım burada ya da ben göremedim ? Ama anladığıma göre üst hariç arka ve yan kısımlar ön yüzü içe bakıyor?
Micro Atx sadece 2 fan takıyorum. Eski f/p düşük bütçeli bi oyun pcsi. İşlemci fanı ve ekrankartı kendi fanı dışında başka bir şey yok. Soğutucu filanda. Bu işaretlediğiniz yönlerde pek anlayamadım ön yüz ve arka yüzü.Yönler bu şekilde olmalı kasanız nasıl bilmiyorum
Eki Görüntüle 2426797
Evet kablolar arkasında ama ön yüz içeride olacak diyenlerde var tam anlayamadımKabloların olduğu kısım kasa içine bakmalı. Fotoğraftan anladığım kadarıyla logo dışarı bakacak.
Peki yan fanlar da egzoz görevi mi görmeli yoksa içeri hava üflerse soğutma görevi görür mü?Hocam yan kapak yok sanırım burada ya da ben göremedim ? Ama anladığıma göre üst hariç arka ve yan kısımlar ön yüzü içe bakıyor?
Micro Atx sadece 2 fan takıyorum. Eski f/p düşük bütçeli bi oyun pcsi. İşlemci fanı ve ekrankartı kendi fanı dışında başka bir şey yok. Soğutucu filanda. Bu işaretlediğiniz yönlerde pek anlayamadım ön yüz ve arka yüzü.
Evet kablolar arkasında ama ön yüz içeride olacak diyenlerde var tam anlayamadım
Düzeltme: Şimdi kontrol ettim fanların kenarlarında ok yönü var. Arka yüzü yani kabloların olduğu tarafı gösteriyor üzerindeki oklar. Anladığım kadarıyla havayı dışarı atacağımız için ön yüzler kasanın içine bakacak?
Merhaba,
Küçük olan kasanın arka tarafına, büyük olan yan kapağa takılacak. Bu logo olan yüzleri kasanın içine mi bakmalı dışarı doğru mu bakmalı?
Ayrıyeten 3 pin fan kablosu 4 dişli SYS fan yerine takılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.