Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Mart 2017 #11 Ancak modern anakartlar her PIN'de gelişmiş fan kontrolü sunuyor. Bana kalırsa sen fanları değiştirince asıl yanlış takmayı gerçekleştirdin. Eskisi gibi tak daha sessiz ise.
Ancak modern anakartlar her PIN'de gelişmiş fan kontrolü sunuyor. Bana kalırsa sen fanları değiştirince asıl yanlış takmayı gerçekleştirdin. Eskisi gibi tak daha sessiz ise.
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2017 #12 Güzel anakart alırsan fanların kontrolu çok kolay oluyor. Asus Al Suite 3 programıyla ayarlıyorsun. Biraz anakartta yatırım yapmak gerekiyor.
Güzel anakart alırsan fanların kontrolu çok kolay oluyor. Asus Al Suite 3 programıyla ayarlıyorsun. Biraz anakartta yatırım yapmak gerekiyor.
Musa Çeviker Kilopat Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 27 Yer Bolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #13 @Recep Baltaş Teşekkür ederim 14 cm olan fanı eski haline çevirdim havayı dışarıya veriyor ancak ses konusunda aşırı azalma olduğunu söyleyebilirim.
@Recep Baltaş Teşekkür ederim 14 cm olan fanı eski haline çevirdim havayı dışarıya veriyor ancak ses konusunda aşırı azalma olduğunu söyleyebilirim.