Fanlı laptop standı önerisi

Bütçe
500-600 TL

whatsername21

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar laptopumun işlemcisi özellikle AAA oyunlarda 80-85 derecelere kadar çıkıyor, biliyorum laptop için normal sayılacak bir değer fakat ben daha uzun ömürlü olması adına bu sıcaklığı 80 derecenin altında tutmak istiyorum, bu nedenle fanlı bir laptop altlığı arayışına girdim. Daha öncesinde hep masaüstü kullandığım için laptoplara ve ekipmanları konusunda çok yetkin değilim. Fanlı laptop standı önerilerinizi bekliyorum.

Hocam pek işe yaramıyor o sogutucular aslında. Tek faydalı olduklari nokta laptopu havada tutarak hava akışı sağlamaları. Fanli/Fansiz herhangi bir standi alabilirsin. Pek bir farki olmuyor zaten.

Bu videolarin hiçbiri tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Juo GT, Zalman Ns-2000 ve markasını hatirlamadigim 2 farklı sogutucuyu 3 farklı laptopta denedim, hatta birinin kasa altında ciddi açıklık vardi hava akimi için ona rağmen işe yaramadı. Peki hiç mi işe yaramiyor? Yukarıdaki mesajımda dediğim gibi havada kaldığı için alttaki hava akışı artıyor ve bir nebze soğumuş oluyor. Ama ötesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…