E eXKlinE Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #21 Emiradem dedi: Evet çok merak ediyorum fansız bir ekran kartına overclock yaparsak ne olur? Genişletmek için tıkla... Hocam fan zaten soğutma için var siz üzerine overclock yaparsanız kart aşırı ısınır ve uzun süre bu ısıda kalırsa yanar ve bu daha hızlıda olabilir. Aorewia dedi: Fransız ekran kartı nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım hocam neyle sıcaklık dengesini koruyor bu kart yeni nesil galiba
Emiradem dedi: Evet çok merak ediyorum fansız bir ekran kartına overclock yaparsak ne olur? Genişletmek için tıkla... Hocam fan zaten soğutma için var siz üzerine overclock yaparsanız kart aşırı ısınır ve uzun süre bu ısıda kalırsa yanar ve bu daha hızlıda olabilir. Aorewia dedi: Fransız ekran kartı nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım hocam neyle sıcaklık dengesini koruyor bu kart yeni nesil galiba
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐆𝟒𝟏 𝐌𝐓 𝐒𝟐 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #22 Konuyu hortlatmayalım ama fansiz GT 1030'a overclock yapmistim 75 dereceye kadar cikiyordu bence gereksiz, tabii fan yoksa.
Konuyu hortlatmayalım ama fansiz GT 1030'a overclock yapmistim 75 dereceye kadar cikiyordu bence gereksiz, tabii fan yoksa.