Fantastik kitap önerisi

Soul Exploiter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar efendim, şu an boşum ve elimdeki kitapları bitirmiş bulunmaktayım. Sizden fantastik kitap önerileri istiyorum. Gölgelerin Efendisi ve Kardeşlik Savaşçıları serilerini okudum ve çok beğendim. Daha çok eski zamanlarda geçen ve mücadele içeren şeyleri sevmekteyim. 2 tane kitap buldum araştırarak; Cam Şato ve Witcher serisi. Witcher'ın oyunlarını oynayıp seven birisiyim ama yeni şeyler de deneyebilirim ve özetlerini okuduğum kadarıyla Cam Şato'yu da sevebilirim. Önerilerinize açığım. Sizce hangi seriyi/kitabı okumalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle okuman gereken seriler Yüzüklerin Efendisi, Yerdeniz, Kral Katili Güncesi, Centilmen P*ç, Fırtına Işığı Arşivi, Sissoylu ve Zaman Çarkı. Bu serilerin hepsi mükemmeldir. Ama benim en sevdiğim iki seri Yüzüklerin Efendisi ve Kral Katili Güncesi.

Tolkien ve Orta Dünya’sı tabii ki. İçinden kolayca çıkamayacağınız uzun bir serüven olacak eğer okumadıysanız.

Çerez isterseniz Stephen King önerebilirim. Witcher ise oyunları ayrı dizisi ayrı kitapları ayrı bir keyif. Oyunu oynadınız diye kitaptan sıkılmazsınız, merak etmeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı