VoyvaT Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 16x8 el ölçum, claw grip kullanıyorum bütçe 2K aria XD7 önerir misiniz?
Reachy Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 43 29 Ağustos 2024 #2 VoyvaT dedi: 16x8 el ölçum, claw grip kullanıyorum bütçe 2K aria XD7 önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocama aldınız mı sorunsuz bir mouse gibi gözüküyor ben de araştırıyorum kendim için
VoyvaT dedi: 16x8 el ölçum, claw grip kullanıyorum bütçe 2K aria XD7 önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocama aldınız mı sorunsuz bir mouse gibi gözüküyor ben de araştırıyorum kendim için
VoyvaT Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 Reachy dedi: Hocama aldınız mı sorunsuz bir mouse gibi gözüküyor ben de araştırıyorum kendim için Genişletmek için tıkla... Cesaret edip alamadım herkesin önerdiği dragonfly aldım
Reachy dedi: Hocama aldınız mı sorunsuz bir mouse gibi gözüküyor ben de araştırıyorum kendim için Genişletmek için tıkla... Cesaret edip alamadım herkesin önerdiği dragonfly aldım