Fantech EOS Pro 2 S alınır mı?

sokyanusj

Decapat
Daha fazla  
EOS Pro 2 S Wraith sitesine yeni gelmiş bir ürün. Normalde ATK Battle Axe Pro alacaktım ama bu ürün bakınca oldukça iyi duruyor. Ürün hakkında bilgisi veya tecrübesi olan var mı? Kısaca alınır mı?

EOS Pro 2 S Wraith sitesine yeni gelmiş bir ürün. Normalde ATK Battle Axe Pro alacaktım ama bu ürün bakınca oldukça iyi duruyor. Ürün hakkında bilgisi veya tecrübesi olan var mı? Kısaca alınır mı?

Mekanik D-Pad ve tuşlar gelmiş, güzele benziyor. Diğer ürünlerinde de zaten fiyat performans açısından iyiydi ama en iyisi değildi, şu an öncekinden biraz daha iyi iş çıkarmışlar. Seviyorum Fantech’i, adamlar uygun fiyata çok iyi şeyler sunuyor. Tetik tuşlarını da değiştirmişler hafiften.

Game tech talk kanalından incelemesini izleyebilirsin. Sticklerin hareket eğrisini sevmemişti diye hatırlıyorum

inş almamıssındır hocam asırı kotu bir kol 2800 tlyi bırak max 500 tl olursa alınır fiyatını hic bir sekilde haketmiyor ve kol asırı kotu cok fazla gecikme var deadzone var ps5 kolundan gectim drift ypaıyoı diye keske biraz daha para biriktirip ps5 kolu alsaymısım iade etmeye calısıyorum simdide inş almamıssındır

İnsanlar söylediklerinizin tam tersini diyor ama kutu açılışı yaptıysanız sitesinde iade yapılmayacağı yazıyor kronik sıkıntı varsa değişim yaparlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…