Fantech EOS Pro alınır mı?

Bütçe
2000
Daha fazla  
Fantech Eos Pro modelini almak istiyorum, fiyat olarak uygun ve drift problemi olmuyor diye duydum. Bu fiyatlarda Max 2000-2200 civarı daha iyi diyebileceğiniz bir model var mı? Ayrıca herhangi bir yazılım desteğiyle arkadaki tuşlara istediğimiz komutu atayabiliyor muyuz yoksa sadece gamepad üzeri tuşlar mı atanıyor?

Şarj standı da var yanında gelen.

Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de sadece Wraith'in mağazasında satılıyor ve orada şarj standı görünmüyor. Ayrıca ATK'da yazılım desteği var diye biliyorum ancak, yazılım üzerinden makro tuşlara istediğimiz gibi(mesela ses açma kapama, ya da işte ne bileyim başka bir şey yaptırmagamepad harici) tuş ataması yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece Fantech'teki gibi gamepad üzerinden mi makro ataması yapılabiliyor yani gamepad tuşlarını mı makrolayabiliyoruz.

Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de sadece Wraith'in mağazasında satılıyor ve orada şarj standı görünmüyor. Ayrıca ATK'da yazılım desteği var diye biliyorum ancak, yazılım üzerinden makro tuşlara istediğimiz gibi(mesela ses açma kapama, ya da işte ne bileyim başka bir şey yaptırmagamepad harici) tuş ataması yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece Fantech'teki gibi gamepad üzerinden mi makro ataması yapılabiliyor yani gamepad tuşlarını mı makrolayabiliyoruz.
Bildiğim kadarıyla gamepad tuşları makrolanıyor sadece. Yazılım desteği nasıl tam bilmiyorum @GRKM DUMAN hocam direkt sahip olduğundan daha iyi bilir. Altta şarj standından bahsediliyor. Eos pro kronik sıkıntıları olan bir kol, stand olmasa dahi atk önerirdim.

Bildiğim kadarıyla gamepad tuşları makrolanıyor sadece. Yazılım desteği nasıl tam bilmiyorum @GRKM DUMAN hocam direkt sahip olduğundan daha iyi bilir. Altta şarj standından bahsediliyor. EOS Pro kronik sıkıntıları olan bir kol, stant olmasa dahi ATK önerirdim.

Kronik sıkıntı olayını duymuştum sadece kesin olarak arar verip paramı çöpe atmış olmamak ya da iade ile ugrasmamak istiyorum. Suanlik ATK'ya daha yakın hissediyorum.

Kronik sıkıntı olayını duymuştum sadece kesin olarak arar verip paramı çöpe atmış olmamak ya da iade ile ugrasmamak istiyorum. Suanlik ATK'ya daha yakın hissediyorum.
Bende OEM versiyonu var ATK'nın. Gayet kaliteli hoş bir gamepad. Aolion k20 şeklinde incelemem de var zaten forumda ona da bakabilirsiniz. Aynı kol ikisi. Tek farkları pc yazılımı olmaması aolion k20'nin. Tam fikir edinebilirsiniz.

Fantech Eos Pro modelini almak istiyorum, fiyat olarak uygun ve drift problemi olmuyor diye duydum. Bu fiyatlarda Max 2000-2200 civarı daha iyi diyebileceğiniz bir model var mı? Ayrıca herhangi bir yazılım desteğiyle arkadaki tuşlara istediğimiz komutu atayabiliyor muyuz yoksa sadece gamepad üzeri tuşlar mı atanıyor?
Eos pro alma. Alacaksan ATK Al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı