Fantech EOS Pro gamepad tuşları farklı

EnFeu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarımla birlikte Fantech EOS Pro gamepad aldık ama onların tuşlarıyla benim gamepadteki tuşlar farklı çalışıyor. Onların gamepadinde + - olarak var bende garip şekiller var. + - ile parlaklık, hız ayarlanıyor bende yukarıdaki tuşlar ile oluyor ve çoğu tuşda farklı çalışıyor. Neden gamepadler farklı sebebini bilen var mı?

Normalde + - şeklinde olması lazım yani ilk fotoğraftaki doğru da diğeri farklı öyle olmaması gerek ikinizde Wraith'den mi aldınız gamepadleri?

Normalde + - şeklinde olması lazım yani ilk fotoğraftaki doğru da diğeri farklı öyle olmaması gerek ikinizde Wraith'den mi aldınız gamepadleri?
Evet ama farklı zamanlarda aldık

Şekillerde sıkıntı yok da tuşlar farklı çalışıyor, dediğim gibi bende üstedki tuşlarda çalışıyor RGB parlaklığı hızı vb, kitapçığındakii yerde bile + - ile gösteriyor

Hocam konuyu hemen çözüme kavuşturayım. Bende Wraith'den aldım 3 ay önce falan "+ -" tuşları var şu an bende olan gamepad üzerinde. 2 gün önce atılan bir videoya denk geldim dün. Sizin bu konunuz sayesinde tüm soru işaretlerini çözdüm kafamda ki. Videoyu çeken kişinin gamepadi de sizin arkadaşınızda olan gibi ve adam gamepade polling rate testi yapıyor. 1000hz kablosuz verebiliyorken bizim elimizde olan bu gamepad 250hz veriyor. Büyük ihtimalle seriye bir güncelleme geldi ve şuan bizim elimizde olan gamepad için herhangi bir yeni firmware güncellemesi mevcut değil.

Merak ederseniz video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Hocam bilgilendirme için sağ olun ama videoyu izlemeden önce gücnellemesini yapıp büyük ihitmal sürümünü düşürdüm bunu nasıl geri eski sürümüne güncelleyebilirim

Hocam bilgilendirme için sağ olun ama videoyu izlemeden önce gücnellemesini yapıp büyük ihitmal sürümünü düşürdüm bunu nasıl geri eski sürümüne güncelleyebilirim
Hocam bende kolu ilk aldığımda firmware yaptım ama alalı 2-3 ay oluğundan ne yazdığını hatırlamıyorum. Eğer sürüm yüksek gelmiş ve ben kendim düşürdüysen sizinle aynı sorundan muzdaribim Eski sürüme dönme gibi bir bilgi bulamadım kitapçıkta vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…