Gamepad'i geçen ay almıştım. İlk defa şarjı bitti, ben de diğer kollarda yaptığım gibi bilgisayara bağladım. Önce biraz ısındı şarj olduğu için umursamadım ama sonrasında yanık plastik kokusu gelince kabloyu çektim. Kullanma kılavuzuna baktım şarj olması için 1 ve 4 numaralı LED'lerin yanıp sönmesi gerekiyormuş. Bende 1 ve 3 sabit bi şekilde yanıyordu. Nasıl şarj edildiğine dair bir bilgisi olan var mı?
Gamepad'i geçen ay almıştım. İlk defa şarjı bitti, ben de diğer kollarda yaptığım gibi bilgisayara bağladım. Önce biraz ısındı şarj olduğu için umursamadım ama sonrasında yanık plastik kokusu gelince kabloyu çektim. Kullanma kılavuzuna baktım şarj olması için 1 ve 4 numaralı LED'lerin yanıp sönmesi gerekiyormuş. Bende 1 ve 3 sabit bir şekilde yanıyordu. Nasıl şarj edildiğine dair bir bilgisi olan var mı?
Olur fark etmez. Çok kullanmıyorum ama kullandığımda beni üzmüyor hiçbir şekilde ETS 2 olsun FIFA olsun God of War tarzı oyunlar olsun ölü bölge testi zaten 0.1 falan çıkıyor. ETS 2 gibi Forza gibi oyunlarda tetik tuşları ne kadar basarsan o kadar gidiyor gibi olduğu içinde eğlenceli oluyor.
Olur fark etmez. Çok kullanmıyorum ama kullandığımda beni üzmüyor hiçbir şekilde ETS 2 olsun FIFA olsun God of War tarzı oyunlar olsun ölü bölge testi zaten 0.1 falan çıkıyor. ETS 2 gibi Forza gibi oyunlarda tetik tuşları ne kadar basarsan o kadar gidiyor gibi olduğu içinde eğlenceli oluyor.
Benim üründe bir sıkıntı vardı sanırım normal USB üzerinden şarj etmeye çalıştığımda aşırı ısındı. Şuanda da gamepad şarj tutmuyor. Full şarj kullanılmasa dahi ertesi güne bitiyor.
Benim üründe bir sıkıntı vardı sanırım normal USB üzerinden şarj etmeye çalıştığımda aşırı ısındı. Şu anda da gamepad şarj tutmuyor. Full şarj ertesi güne bitiyor.