Fantech EOS Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan 3522
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 23.953
Cok memnunum. En ufak bir sorun bile yaşamadım şimdiye kadar.

Fantech EOS FRO Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası Kullanıcı Kılavuzu aydınlatma kısmında yazıyor ne yapmanız gerektigi.
Hocam size 2 tane ufak sorum olacak. Öncelikle bazı videolarda batarya süresinin 3 saat olduğu söylenmiş, sizin deneyimlediğiniz süreler ne kadar özellikle rgb açıkken ve kapalıyken? Birde joistiklerin ışığı kapalıyken ama XABY tuşlarının ışıkları açıkken ışık sağ joistiğin rgb kısmına taşıyor mu?

Hocam size 2 tane ufak sorum olacak. Öncelikle bazı videolarda batarya süresinin 3 saat olduğu söylenmiş, sizin deneyimlediğiniz süreler ne kadar özellikle rgb açıkken ve kapalıyken? Birde joistiklerin ışığı kapalıyken ama XABY tuşlarının ışıkları açıkken ışık sağ joistiğin rgb kısmına taşıyor mu?
Ben deneyimledigim kadar soyleyeyim gunde 2 saat civari acik kaliyor 1 haftadir bende ve halen bitmedi sarji. Rgb konusunda ise beyaz isik tuslarda ve sag joystickte acik kalma modu var ancak rgb oluyor muydu hatirlamiyorum.

Ben deneyimledigim kadar soyleyeyim gunde 2 saat civari acik kalıyor 1 haftadir bende ve halen bitmedi sarji. RGB konusunda ise beyaz isik tuslarda ve sag joystickte acik kalma modu var ancak RGB oluyor muydu hatirlamiyorum.

Anladım hocam. RGB konusunda sormak istediğim, tuşlarda ışık yanıyorken ama joistiklerde ışık yanmıyorken tuşlardan gelen ışık joistiğin altındaki bölüme taşıyor mu? İdi ama çok da önemli değil. Bilgilendirme için teşekkürler.

Hocam size 2 tane ufak sorum olacak. Öncelikle bazı videolarda batarya süresinin 3 saat olduğu söylenmiş, sizin deneyimlediğiniz süreler ne kadar özellikle RGB açıkken ve kapalıyken? Bir de joistiklerin ışığı kapalıyken ama xaby tuşlarının ışıkları açıkken ışık sağ joistiğin RGB kısmına taşıyor mu?

Hocam benimki full RGB Turbo mod falan her şey acıkken gunde 3 gun falan gidiyor. 3 saat olma ihtimali pek yok anca %100 titreşimde kullanırsanız oyle bir şey yaşanabilir ki en dusuk modu bile gayet yeterli bence titreşim olarak. ışık olayını denemedim bilmiyorum.

Hocam benimki full RGB Turbo mod falan her şey acıkken gunde 3 gun falan gidiyor. 3 saat olma ihtimali pek yok anca %100 titreşimde kullanırsanız oyle bir şey yaşanabilir ki en dusuk modu bile gayet yeterli bence titreşim olarak. ışık olayını denemedim bilmiyorum.
İzlediğim videodaki adam şarj olma süresiyle karıştırdı o zaman. Cevap için sağol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı