Tuşları sadece daha yüksek stickler ile degiştirebiliyorsun veya d-pad şekli degişiyor sadece. Ben tetik tuşlarında kararsız kaldım eos pronun tetik tuşları forza gibi oyunlarda avantajlı olur diye diye düşünüyorum ama diğer oyunlarda da dezavantaj, malzeme kalitesindede araştırdığım kadarıyla 8bitdo daha iyi ama gyro yok. Ben karar veremedim.
Tuşları sadece daha yüksek stickler ile degiştirebiliyorsun veya D-pad şekli degişiyor sadece. Ben tetik tuşlarında kararsız kaldım EOS Pro'nun tetik tuşları Forza gibi oyunlarda avantajlı olur diye diye düşünüyorum ama diğer oyunlarda da dezavantaj, malzeme kalitesindede araştırdığım kadarıyla 8BitDo daha iyi ama gyro yok. Ben karar veremedim.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir