Fantech EOS Pro vs GameSir Cyclone 2 vs machenike G5 Pro Max vs easysmx X20

Hangisini almalıyım?

• Fantech EOS PRO

• Gamesir CYCLONE 2

• Machenike G5 PRO MAX

• Easysmx X20

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bütçe
3500TL

Xargana

Centipat
PC için ilk kez gamepad alacağım. Genel olarak hikayeli oyunlar, araba yarışı oyunları ve dövüş oyunları; daha nadir olarak da FPS oyunları oynuyorum. Bu 4 gamepad arasında ciddi bir fark yok gibi geldi bana ama sizce de öyle midir? Kimi henüz stokta yok, kimi Türkiye'de yok. Ülkede olanı al, geç yapmak mantıklı mıdır? Yoksa olmayanın stokunu beklemeye ya da yurt dışından alımına uğraşmaya değer midir? Hangisini kovalamalıyım?

O bütçede iyiden kötüye sıralamak gerekirse.
1. Cyclone 2
2. Easysmx X20
3. Machenike G5 Pro Max
4. Eos Pro olur.

O bütçede iyiden kötüye sıralamak gerekirse.
1. Cyclone 2
2. Easysmx X20
3. Machenike G5 Pro Max
4. Eos Pro olur.
İyiden kötüye sıralarsak muhtemelen Eos Pro 2. Sırada olur, Fantech kendini çok geliştiren bir marka. Eos Pro zaten fiyatı için oldukça kaliteli bir konsol ama 1. Sırada Cyclone 2 varken alınmaz.

İyiden kötüye sıralarsak muhtemelen EOS Pro 2. Sırada olur, Fantech kendini çok geliştiren bir marka. EOS Pro zaten fiyatı için oldukça kaliteli bir konsol ama 1. Sırada Cyclone 2 varken alınmaz.

EOS Pro iyi bir ürün değil. Tetiklerde yay ses problemi bildiren insanlar var çok fazla. Bazı insanlar Tetiklerinin çok hafif olduğunu ve ufak bir deadzone olduğunu falan söylüyorlar. Özellik ve paket içeriği iyi ama kalitesi eh seviyesinde. Easysmx X20 mekanik ön tuşlar ve microswitch tetik mekanizması ile geliyor. EOS Pro Plastik mekanizma kullanmış mesela. G5 Pro Max ise Tetik klidi yok ama gene kalite olarak EOS Pro'dan daha iyi.

İyiden kötüye sıralarsak muhtemelen Eos Pro 2. Sırada olur, Fantech kendini çok geliştiren bir marka. Eos Pro zaten fiyatı için oldukça kaliteli bir konsol ama 1. Sırada Cyclone 2 varken alınmaz.
Easysmx x10 malzeme kalitesi açısından da özellikleri açısından da daha iyi bir kol. Özellikle mekanik tuşlar ve 1000hz pollimg rate öne çıkarıyor

Zaten burada hepsi içinden membrane Tuş dizilimine sadece EOS Pro sahip. Geri kalanlar Mekanik ve Microswitch tuşlar ile geliyor.

Easysmx x10 malzeme kalitesi açısından da özellikleri açısından da daha iyi bir kol. Özellikle mekanik tuşlar ve 1000hz pollimg rate öne çıkarıyor
1000 Hz polling rate zaten piyasadaki çoğu kontrolcüde yok mu hocam? (Popüler markalar hariç mesela Xbox ve DualSense kollar gibi) Bana biraz daha markaları öne çıkarmak için yazılmış bir hareket gibi geliyor. EOS Pro’da da 1000 Hz var çünkü.

1000 Hz polling rate zaten piyasadaki çoğu kontrolcüde yok mu hocam? (Popüler markalar hariç mesela Xbox ve DualSense kollar gibi) Bana biraz daha markaları öne çıkarmak için yazılmış bir hareket gibi geliyor.
dediğiniz gibi piyasadaki çoğu kolda var ama fantech ürünlerinde shooter 3 hariç göremedim ben. Ürünü öne çıkarmaktansa stabil bir bağlantı ve gecikmesiz bir kullanım için gerçekten önemli polling rate.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…