Fantech EOS Pro vs GameSir Cyclone 2 vs machenike G5 Pro Max vs easysmx X20

Hangisini almalıyım?

• Fantech EOS PRO

• Gamesir CYCLONE 2

• Machenike G5 PRO MAX

• Easysmx X20

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bütçe
3500TL
Pardon Tetikler Hall Effectmis ama Tetikleri Hall effect yapıp analogları bırakacaklarını sanmıyorum. Sadece inceleme yok kol hakkında.

Alıp deneyeceğim gibi ama benim asıl gözüm Forge Pro'da.
O da güzel duruyor ama onda da aynı şekilde stickler için bir şey denmemiş, ya gerçekten potansiyometre ya da marketing kısmında bir eksiklik var firmada iakdiakdğwldğwldiwld

O da güzel duruyor ama onda da aynı şekilde stickler için bir şey denmemiş, ya gerçekten potansiyometre ya da marketing kısmında bir eksiklik var firmada iakdiakdğwldğwldiwld

Computex incelemesinde biri Analoglara hall effect demişti. Onu bilmiyorum ama Tetik motoru koymayı akıl eden firma ALPS analog kullanıyorsa Vay haline.

Computex incelemesinde biri Analoglara hall effect demişti. Onu bilmiyorum ama Tetik motoru koymayı akıl eden firma ALPS analog kullanıyorsa Vay haline.
Polling rate hakkında da bir şey yazmıyor bu arada, büyük bir gecikme sorunu olacağını sanmıyorum ama gene de keşke bilgi verselerdi

Bu arada amazon yorumlarına bakıyorum şu anda us sitesinden, stick drift konusunda muzdarip olanlar var karışık biraz yorumları

GameSir Kalkın büyüğünüz geldi

Gulikit ürünleri Gaming. GenTR'ye gelmiş. TMR'ı Gulikit KK3 Max çıkışından beri 2 yıldır kullanan bir firma. Ve özellikle eğer Titreşim motoru önemliyse şimdiye kadar benim deneyimlediğim en iyi titremiş motoru Gulikit'de arkadaşlar.

%0 hata payı inanılmaz bir oran.

Linusun videosunda kolun kalite kontrolü ve malzeme kalitesi konusunda sıkıntısı olduğunu söylemişti sanırsam, hatta easysmx x20 ile karşılaştırmasında x20yi daha iyi bulmuştu ama kendim deneyimlemediğimden tam bilemiyorum. Gecikme konusunda da bir tık problemli sanırsam

Elimde 2 tane var benim. İkisinde de sorun yok. İlk çıkan benim aldığım part kısmında birkaç yazılım problemi vardı ama sonradan çözdüler.

Ben X20 yerine KK3 Max derim.

Elimde 2 tane var benim. İkisinde de sorun yok. İlk çıkan benim aldığım part kısmında birkaç yazılım problemi vardı ama sonradan çözdüler.

Ben X20 yerine KK3 Max derim.
Bi şekilde bir vader 4 pro aldıktan sonra kk3 max da kesinlikle almam gereken kollar arasında, uyguna bulursam yüksek ihtimal bu yaz alırım gibi

@GRKM DUMAN @Katipke yorumlarınız için çok teşekkürler. Benim için aydınlatıcı oldu. Ortak fikir bu bütçede alınası en ideal gamepad olarak GameSir Cyclone 2'de buluşuyor sanırım.

Saydıklarımdan ayrı önerebileceğiniz bir gamepad var mıdır? Gulikit KK3 Max ve MSI Force Pro kontrolcülerini ilk kez şimdi duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…