Fantech EOS Pro vs GameSir Cyclone 2 vs machenike G5 Pro Max vs easysmx X20

Hangisini almalıyım?

• Fantech EOS PRO

• Gamesir CYCLONE 2

• Machenike G5 PRO MAX

• Easysmx X20

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bütçe
3500TL
Gulikit kk3 max ve cyclone 2 karşılaştırması yapabilirsiniz bence, force pro zaten şu anda yok. Reddit üzerinde ikisini de kullanan kullanıcılar ayrıntılı incelemeler yapmıştır. Bir gün elime geçerse ben de yapmak isterim karşılaştırma

Vader 3 Pro var bende 4 Pro değil ama Apex 4'ü merak ediyorum.
Apex 4 de muazzam ama ekran bana biraz fazla geliyor kontrolcülerde, basit bir kombinasyon bana hep yeterli gelmiştir. Triggerlarda adaptif trigger olması ama çok ayrı bir olay muazzam bir şey

Hocam merhaba bende bu ürünü yeni gördüm Cyclone 2 almayı planlıyordum normalde ama bu biraz daha iyi gibi geldi PS4 kolu kullanmıştım titreşim hissiyatı fena değildi bu model acaba nasıl hissettirir hikayeli oyunlarda ince detayları hisseder miyim benim için şarjı ve uzun ömürlü olması önemli Cyclone 2 ile arasında hangisini almalıyım ve KK3 Max 2400 TL'ye geliyor.

Son düzenleme:

Forumda gamepadlerden en iyi anlayanlardan biri olarak sizin öneriniz nedir hocam.

Forumda gamepadlerden en iyi anlayanlardan biri olarak sizin öneriniz nedir hocam.
2400 tlye kk3 max gerçekten çok iyi fiyata geliyor. Son dönemlerde güncellemelerle sorunlarını da çözdükleri için gayet güzel bir kol. Titreşim hissiyatı konusunda zaten gulikit ve gamesir ikisi de gayet güzel firmalar. Aralarındaki ana farklar gulikitin 4 arka tuşu olması ve cyclone 2 nin şarj standına sahip olması. Fiyatına ikisi de değer, 600 tl daha ucuza gulikit almak daha mantıklı bence. Normalde cyclone 2 öneririm ama bu fiyata gerçekten kaçmaz. İyzico ve parolapara beraber mi kullanıyorsunuz

Hocam İyzico ilk alışverişe 500 ve Gaming.Gen.TR %10 indirim ile 2200'e geliyor. Bu arada siz birçok gamepad denemiş biri olarak 2 titreşim motoru ile 4 motorun fazla bir farkı var mı hocam.

Hocam İyzico ilk alışverişe 500 ve Gaming.Gen.TR %10 indirim ile 2200'e geliyor. Bu arada siz birçok gamepad denemiş biri olarak 2 titreşim motoru ile 4 motorun fazla bir farkı var mı hocam.
Cyclone 2den önce gamesir g7 kullanıyordum, kablolu xbox lisanslı bir kol be 4 titreşim motoru vardı. Şu an çok bi eksikliğini hissetmiyorum. Olsa güzel olur ama olmasa da illa olsun demem

kk3max stokta varmıydı şuan gözükmüyor almak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…