Fantech Helios 2 Pro s alınır mı?

alpwrd3

Femtopat
Daha fazla  
Elim 18 cm palm grip tutuyorum ama claw gripde oynuyorum. Çok fark etmiyor. ATK blazing sky F1 Pro alacaktım fakat stoku kalmamış Ultimate versiyonunda gıcırtı gibi sorunlar varmış. Malzemesi diğer versiyonlara göre daha kalitesizmiş. Helios 2 Pro s düşünüyorum. Normal Helios 2 Pro ile farkı nedir? Bir de yanında 8 k dongle geliyor mu? Çünkü Helios Pro 2 da geliyor. S versiyonunda da geliyor mu? Ona göre alacağım.

Palm için uygun değil.

Hocam cok fark etmiyor tutuş genelde claw kullanıyordum şu anki farem palm tutuşa zorluyor özellikleri iyi mi yoksa başka mouse önerir misiniz?

Hiç incelemediğim bir ürün @599108 hocam düz modelini almıştı memnun.
Bu arada bütçe az daha çıkarsa Sora V2 var.

O fiyata 2.el alacaksan Beast X falan alınır.
Bir soralım @599108 hocama. (technopata erişemiyor sanırım)

2.el beast x ler çok pahalı gibi sarı sitede var sadece 4.500 felan 3.500 var ama güvenemedim pek

@İkseroo hocam siz galiba kullanmışsınız ve bilgisiniz bu konuda. Ben s modelini alacağım tavsiye eder misiniz?

@599108

Son düzenleme:
Ben duz modelini kullandim oldukca tatmin edici ve güzeldi, S modeli de oldukca guzel oldugundan eminim.

hocam teşşekür ederim başka mouse mi almalıyım yoksa bunu alayımmı şimdi satın alacağım çünkü cevabınız için teşşekür ederim

Optical switch yerine mekanik kullanılmış bu sefer sıkıntılı çıkıyormuş normal Pro modeli s modelinimi almalıyım sizce?

@599108

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…