Fantech Helios GO XD5 alınır mı?

Bütçe
1400

Oyixel20

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, güncel olarak Glorious model-i kullanıyorum. Relaxed claw tutuşa sahibim ve farenin elime oturacağını düşünüyorum. Alacağım fareyi FPS oyunlarından kullanacağım. Kablosuz bir fareye geçmek istiyorum ve uzunca baktıktan sonra Fantech Helios GO XD5'i buldum, ChatGPT'ye sorunca Fantech'te bulunan sensörün benim mouse'umdakinden daha iyi olduğu söyledi, sizce alınır mı? Kaliteli midir?

Merhaba, güncel olarak Glorious model-i kullanıyorum. Relaxed claw tutuşa sahibim ve farenin elime oturacağını düşünüyorum. Alacağım fareyi FPS oyunlarından kullanacağım. Kablosuz bir fareye geçmek istiyorum ve uzunca baktıktan sonra Fantech Helios GO XD5'i buldum, ChatGPT'ye sorunca Fantech'te bulunan sensörün benim mouse'umdakinden daha iyi olduğu söyledi, sizce alınır mı? Kaliteli midir?

3370 sensör kullanıyor, yeterli. Alınabilir eğer RGB olması da isteniyorsa.

Malzeme kalitesinden azıcık ödün veririm diyorsanız VXE R1 bakın. Bütçe artttırıp Fantech Helios II almanızı öneririm.

3370 sensör kullanıyor, yeterli. Alınabilir eğer RGB olması da isteniyorsa.

Malzeme kalitesinden azıcık ödün veririm diyorsanız VXE R1 bakın. Bütçe artttırıp Fantech Helios II almanızı öneririm.

VXE r1'e bakmıştım, pek hoşma gitmemişti. Helios bayağı iyi geldi alabilecek olursam ve başka bir mouse bulmazsam onu alacağım. Önerileriniz ve yardımcı olduğunuz için sağ olun, iyi sosyaller.

Elin kucukse al

VXE R1 SE+ siparişi verdim bugün, sensör ve switchlerinden ötürü aldım ayrıca siyah rengi varmış. 1200TL'ye geldi Trendyol premium ile. Deneyimlerimi farklı bir konu açarak iletirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı