Fantech Helios GO XD5 kablosuz modda çok bozuk çalışıyor

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Kablosuz ve fiyatı uygun olduğu için sensörü de fena değildir diye düşünerek bu fareyi almıştım. Ancak 2–3 ay sonra kablosuz kullanırken imleç ya hiç hareket etmemeye ya da anormal şekilde farklı yerlere kaymaya başladı.

Servise sonra yollarım diyerek bir süre kablolu şekilde kullanmaya devam ettim, kablolu kullanım beni bir süre sonra rahatsız etmeye başladı. Bu yüzden yeniden kablosuza geçeyim dedim; ancak masaüstünde en ufak hareket ettirdiğimde bile imleç ciddi şekilde sapıtmaya başladı.

Servise yollamak istedim fakat ne garanti belgesi ne de fatura göndermişler. Mailimde ve uygulamada da elektronik fatura mevcut değil. Mağazaya yazdım ama herhangi bir geri dönüş alamadım. Şimdi N11 müşteri hizmetlerini arayıp değişim veya iade talebinde bulunmayı düşünüyorum. Sonrasında sıfır bi Logitech alacağım.

Forumda bazı arkadaşlar zamanında “bilindik markalardan ve bilindik sitelerden al, kafan rahat eder” demişti. Keşke o tavsiyeleri dinleseymişim diyorum şimdi.

Son düzenleme:
“bilindik markalardan ve bilindik sitelerden al, kafan rahat eder”
İyi bir satıcı kısmına katılıyorum ama bilindik marka kısmına pek katılmıyorum maalesef.

O tarz kişilerin ağzıyla bilinmedik markalardan 4-5 farklı model mouse kullandım, hiçbirinde sorun yaşamadım.
Yani tek ben yaşamadığım için demiyorum zaten ama forumdaki konulara da bakarsanız çoğunluk olarak alan kişiler memnun bu tarz markalardan.

Ayrıca markanın kendi sitesindeki firmware updatesini yapmayı yada fareyi resetlemeyi denediniz mi?

Denedimde hocam soğudum ya cs'de aim yamuldu bu mouse yüzünden, logitech almayı düşünüyorum çünkü genel olarak servisi çok övülüyor, fatura yollamamak ne demek ya.

Mesela hocam exporgin sitesi iyi falan dediler ordan ssd aldım bozuldu ssd, firma artık batmışmı neyse siteleri kapanmış müşteri hizmetlerini aradım dönüş yapılacak dendi sonra işte anlattım böyle tekrardan dönüş yapılacak ben ilettim falan dediler bekliyorum hala dönüş yapmadılar.

Senin de dediğin gibi güvenilir satıcı önemli cidden hocam, ekipman konusunda büyük markaların ürünleri bu bütçelerde genel olarak çok kötü ama servis konusunda iyiler genel olarak o konuda sıkıntı yaşayan hiç görmedim nerdeyse.

O satıcı fatura yollamadıysa zaten ürünleriyle ilgilenen bir firma olduklarını sanmıyorum, artık n11 sorunu çözerse çözer. Çözmezse uğraş dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…