Hexist Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 86 Yer Ankara 5 Temmuz 2024 #1 Yaklaşık bir haftadır bu mouse konusunda araştırma yapıyorum bu iki fareden hangisi daha iyidir? Benim aklımda şu an Helios 2 var önerilerinizi bekliyorum.
Yaklaşık bir haftadır bu mouse konusunda araştırma yapıyorum bu iki fareden hangisi daha iyidir? Benim aklımda şu an Helios 2 var önerilerinizi bekliyorum.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.240 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 Düz R1 mi Pro Max mi?
Hexist Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 86 Yer Ankara 5 Temmuz 2024 #3 ALUU dedi: Düz R1 mi Pro Max mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Pro Max kadar bütçem yok. ALUU dedi: Düz R1 mi Pro Max mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sizce hangisi daha mantıklı. Son düzenleme: 5 Temmuz 2024
ALUU dedi: Düz R1 mi Pro Max mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Pro Max kadar bütçem yok. ALUU dedi: Düz R1 mi Pro Max mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sizce hangisi daha mantıklı.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.240 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 Hexist dedi: Hocam Pro Max kadar bütçem yok. Hocam sizce hangisi daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Claw tutuşa mı sahipsiniz?
Hexist dedi: Hocam Pro Max kadar bütçem yok. Hocam sizce hangisi daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Claw tutuşa mı sahipsiniz?
Hexist Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 86 Yer Ankara 5 Temmuz 2024 #5 ALUU dedi: Claw tutuşa mı sahipsiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.240 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #6 Helios alın geçin o zaman. VXE R1 Pro ve Max alabilseydiniz onları öneririm bu durumda Helios alın.
Hexist Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 86 Yer Ankara 5 Temmuz 2024 #7 ALUU dedi: Helios alın geçin o zaman. VXE R1 Pro ve Max alabilseydiniz onları öneririm bu durumda Helios alın. Genişletmek için tıkla... Hocam VXE R1 Pro ile Helios ortalama aynı fiyat ama Wraith esport sitesinde stokları yenilenmiyor alabileceğim başka site varsa değerlendirebilirim.
ALUU dedi: Helios alın geçin o zaman. VXE R1 Pro ve Max alabilseydiniz onları öneririm bu durumda Helios alın. Genişletmek için tıkla... Hocam VXE R1 Pro ile Helios ortalama aynı fiyat ama Wraith esport sitesinde stokları yenilenmiyor alabileceğim başka site varsa değerlendirebilirim.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.240 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #8 Hexist dedi: Hocam VXE R1 Pro ile Helios ortalama aynı fiyat ama Wraith esport sitesinde stokları yenilenmiyor alabileceğim başka site varsa değerlendirebilirim. Genişletmek için tıkla... Siyah renk mevcut şu an.
Hexist dedi: Hocam VXE R1 Pro ile Helios ortalama aynı fiyat ama Wraith esport sitesinde stokları yenilenmiyor alabileceğim başka site varsa değerlendirebilirim. Genişletmek için tıkla... Siyah renk mevcut şu an.
Hexist Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 86 Yer Ankara 5 Temmuz 2024 #9 ALUU dedi: Siyah renk mevcut şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam fark etmemiştim o zaman hangisini değerlendireyim. Hexist dedi: Hocam fark etmemiştim o zaman hangisini değerlendireyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de R1 Pro'da 4K Hertz destekliyor mu? Son düzenleme: 5 Temmuz 2024
ALUU dedi: Siyah renk mevcut şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam fark etmemiştim o zaman hangisini değerlendireyim. Hexist dedi: Hocam fark etmemiştim o zaman hangisini değerlendireyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de R1 Pro'da 4K Hertz destekliyor mu?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.240 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #10 Hexist dedi: Hocam fark etmemiştim o zaman hangisini değerlendireyim. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben VXE R1 Pro tercih ederdim. Halihazırda Pro Max modelini kullanıyorum zaten gayet memnunum. Hexist dedi: Hocam fark etmemiştim o zaman hangisini değerlendireyim. Hocam bir de R1 Pro'da 4K Hertz destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor. Ekstra dongle alarak kullanabilirsiniz.
Hexist dedi: Hocam fark etmemiştim o zaman hangisini değerlendireyim. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben VXE R1 Pro tercih ederdim. Halihazırda Pro Max modelini kullanıyorum zaten gayet memnunum. Hexist dedi: Hocam fark etmemiştim o zaman hangisini değerlendireyim. Hocam bir de R1 Pro'da 4K Hertz destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor. Ekstra dongle alarak kullanabilirsiniz.