Elektronik Fantech Helios II Pro S 2699 TL

Makaleler
15

2699 TL için mükemmel bir mouse, 4 aydan fazladır kullanıyorum kesinlikle alınır.

2699 TL için mükemmel bir mouse, 4 aydan fazladır kullanıyorum kesinlikle alınır.

Hocam klasik modeli hakkında bir bilgin var mı? Alınır mı?

Hocam klasik modeli hakkında bir bilgin var mı? Alınır mı?
Ben Pro S kullanıcısıyım linkteki yani ama Helios II’nin de oldukça kaliteli olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. İndirimle zaten 1500 TL gibi bir rakama denk geliyor o fiyata enfes kalitede bir mouse. Yapı kalitesi iyi, MCU 4K Hertz desteklemese bile üst segment denilecek bir MCU.
Her şey Hertz değeri değil zaten, çoğu yüksek hertz mouse o hertz’lerde stabilite yakalayamıyor.
Helios II Pro S’de hiçbir DPI sapması yok, 4K Hertz’de stabiliteyi yakalayabiliyor. Aynı bütçedeki diğer farelere baktığımızda bir çoğunda DPI sapması ve stabilite sorunu var.

Fantech bu işi beceriyor, çok popüler olan Aria serisi de tertemiz.

O para edecek bir mouse gibi durmuyor, o fiyata daha zengin içerikli mouselar var.
Bu para edecek bir mouse, 3395 sensörle 3950 sensör arasındaki fark fark denmeyecek kadar az. MCU olarak en yüksek donanımlı mouse’larla aynı MCU’tu barındırıyor. En yüksek donanımlı diye belirtiyorum çünkü piyasada 3950 sensöre sahip Mouse’lar varken bu mouse 3395 sensöre sahip.
Hatta 3950 sensör adı altında satılan çoğu mouse’tan çok daha stabil çalışıyor polling rate değerleri. TechPowerUp’ta II Pro modelini inceleyebilirsiniz. Örneğin Scyrox V8-V6 gibi mouse’lar 3950 sensöre ve aynı MCU’ya sahip ancak 95 DPI gibi bir DPI sapması mevcut, Helios II’lerde böyle bir DPI sapması yok. Kaynak site olarak TechPowerUp, güvenilir bir kaynak.
Malzeme yapısı da çok sağlam. Yabancı oyuncu aksesuarı inceleme kanallarında zaten Helios II Pro ve S modelini en yüksek sıralarda görebilirsiniz tierlist videolarında.
Tabii sizin öneriniz varsa ayrı olarak beklerim.

Bundan haberim yoktu bugün alacaktım.
Kusura bakmayın hocam, belirtmem lazımdı. Hala almak istiyorsanız ulugames’te 2999 TL bu mouse.

Kaçırmayın.

Son düzenleme:
Bu para edecek bir mouse, 3395 sensörle 3950 sensör arasındaki fark fark denmeyecek kadar az. Mcu olarak en yüksek donanımlı Mouse'larla aynı Mcu'tu barındırıyor. En yüksek donanımlı diye belirtiyorum çünkü piyasada 3950 sensöre sahip Mouse'lar varken bu mouse 3395 sensöre sahip.
Hatta 3950 sensör adı altında satılan çoğu Mouse'tan çok daha stabil çalışıyor polling rate değerleri. TechPowerUp'ta II Pro modelini inceleyebilirsiniz. Örneğin Scyrox V8-V6 gibi Mouse'lar 3950 sensöre ve aynı Mcu'ya sahip ancak 95 DPI gibi bir DPI sapması mevcut, Helios II'lerde böyle bir DPI sapması yok. Kaynak site olarak TechPowerUp, güvenilir bir kaynak.
Malzeme yapısı da çok sağlam. Yabancı oyuncu aksesuarı inceleme kanallarında zaten Helios II Pro ve s modelini en yüksek sıralarda görebilirsiniz tierlist videolarında.
Tabii sizin öneriniz varsa ayrı olarak beklerim.

Kusura bakmayın hocam, belirtmem lazımdı. Hala almak istiyorsanız Ulugames'te 2999 TL bu mouse.

Kaçırmayın.

Hocam R1 Pro mu mad r mı bu butcede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı