Elektronik Fantech Helios II Pro S 2699 TL

Evet öyle, ona göre alın. R1 Pro'nun da çok bir farkı yok birçok kullanıcı yorumuna göre. Hani öyle “yere düşünce tuzla buz” olmuyor ikisi de ancak kalite yönünden düşükler.

Anladım hocam

Scyrox v6​

zaopin Z2 4K​

Bu iki mouse hakkında bilginiz var mı hangisi daha iyidir? Veya mad r ile kıyaslanırmı bu butcede ne alacagımı şaşırdım kusura bakmayın.

Anladım hocam

Scyrox v6​

zaopin Z2 4K​

Bu iki mouse hakkında bilginiz var mı hangisi daha iyidir? Veya mad r ile kıyaslanırmı bu butcede ne alacagımı şaşırdım kusura bakmayın.
İkisi de Mad R’den daha iyi, sorun yok hocam yardım ederim her zaman.
Zaopin Z2’nin switch’leri hot-swap olduğu için ayrı bir çekiyor insanı. Malzeme konusunda bilgim yok.

İkisi de mad R'den daha iyi, sorun yok hocam yardım ederim her zaman.
Zaopin Z2'nin Switch'leri hot-swap olduğu için ayrı bir çekiyor insanı. Malzeme konusunda bilgim yok.

Evet hocam haklısınız Scyrox da cok duymustum iyi diye 8K dongle ile gelmesi insanı cezbediyor.

Evet hocam haklısınız Scyrox da cok duymustum iyi diye 8K dongle ile gelmesi insanı cezbediyor.
8K muhtemelen kullanmayacaksınız ki değmez.
Çoğu oyunda desteği bile yok, açınca pil 10-12 saatte bitmeye başlıyor. Henüz kullanılabilecek bir teknoloji değil. Ben de 2K Hertz’de kullanıyorum kendi mouse’umu

@Yekta07
Henüz almadıysanız hemen şuna bir bakın derim;

Helios II Pro S beyaz rengi 2900 TL.

Son düzenleme:
8K muhtemelen kullanmayacaksınız ki değmez.
Çoğu oyunda desteği bile yok, açınca pil 10-12 saatte bitmeye başlıyor. Henüz kullanılabilecek bir teknoloji değil. Ben de 2K Hertz'de kullanıyorum kendi faremi.

@Yekta07
Henüz almadıysanız hemen şuna bir bakın derim;

Helios II Pro s beyaz rengi 2900 TL.

Hocam sanırım Scyrox V6 alacagım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı