Fantech Revolver 3 alınır mı?

yusuff3232

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zaman içinde oyun kolu almak istiyorum. PS tarzında olması iyi olur, siyah renk seçeneği olması gibi özellikleri ve teknik özellikleri ile dikkatimi çekti Revolver 3 modeli. Maksimum bütçem 1700 TL, önerilere açığım.

Revolver 3 modelinin kroniği gibi sıkıntıları var mıdır uzun kullanımda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu incelemeye bir göz at. Malzeme kalitesi fena değil, ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar için geliştirilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu incelemeye bir göz at. Malzeme kalitesi fena değil, ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar için geliştirilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet izledim zaten, ben biraz araştırdım kafama yattı ama belki kroniği/sorunu veya bu fiyat bandında daha iyi oyun kolları varsa diye açtım konuyu. Yine de teşekkür ederim.

Evet izledim zaten, ben biraz araştırdım kafama yattı ama belki kroniği/sorunu veya bu fiyat bandında daha iyi oyun kolları varsa diye açtım konuyu. Yine de teşekkür ederim.

Ben bir kroniğini duymadım açıkçası. Nova modeline bakıyordum ben de, DualSense'e çok benziyor diye. Çok fazla incelemesi yok bu markanın ürünlerinin sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı