Fantech Shooter 3 alınır mı?

Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Kardeşimin çakma Xbox 360 kolu Hakk'ın rahmetine kavuştu. Baktım piyasaya, Fantech Shooter 3 altında bir fosil F710 var anca. Ondan dolayı 1500 TL civarı ya da altına bir kol arıyorum. Bir öneriniz var mıdır?

Kardeşimin çakma Xbox 360 kolu Hakk'ın rahmetine kavuştu. Baktım piyasaya, Fantech Shooter 3 altında bir fosil F710 var anca. Ondan dolayı 1500 TL civarı ya da altına bir kol arıyorum. Bir öneriniz var mıdır?
F710 kesinlikle bu dönemde alınacak bir kol değil.
Fantech markasını ilk kez duydum o yüzden yorum yapamam fakat bütçeni biraz daha arttırabilirsin bu fiyatlara 8bitdo kollarının olması gerek en iyi tercih olacaktır.

Alınır hocam. Birkaç arkadaşımda var. Gerek hafifliği gerek titreşim motoru vs. o fiyat bandında rakipsiz kılıyor cihazı. Deadzone'un az oluşu o fiyatta gerçekten şaşırtmıştı arkadaşları. Beraber pes FIFA atarız, Black Ops falan oynarlar daha bir sorunla karşılaşmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…