Shidou22 Picopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Laptopum icin Fantech shooter 3 almayi dusunuyorum. Pişman olur muyum? Hikayeli oyunlar ve biraz da FIFA oynayacagim.
Laptopum icin Fantech shooter 3 almayi dusunuyorum. Pişman olur muyum? Hikayeli oyunlar ve biraz da FIFA oynayacagim.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.163 Makaleler 3 Çözümler 21 20 Haziran 2025 #2 Shidou22 dedi: Laptopum icin Fantech shooter 3 almayi dusunuyorum. Pişman olur muyum? Hikayeli oyunlar ve biraz da FIFA oynayacagim. Genişletmek için tıkla... Pişman olacağını sanmam gayet güzel bir kol kendim de kullanıyorum.
Shidou22 dedi: Laptopum icin Fantech shooter 3 almayi dusunuyorum. Pişman olur muyum? Hikayeli oyunlar ve biraz da FIFA oynayacagim. Genişletmek için tıkla... Pişman olacağını sanmam gayet güzel bir kol kendim de kullanıyorum.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2025 #3 FIFA oynamıyorum ama hikayeli ve yarış oyunlarında kullandım sorun yaşamadım.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.799 Çözümler 53 20 Haziran 2025 #4 Shidou22 dedi: Laptopum icin Fantech shooter 3 almayi dusunuyorum. Pişman olur muyum? Hikayeli oyunlar ve biraz da FIFA oynayacagim. Genişletmek için tıkla... Bbw Gale Hall daha mantıklı olabilir.
Shidou22 dedi: Laptopum icin Fantech shooter 3 almayi dusunuyorum. Pişman olur muyum? Hikayeli oyunlar ve biraz da FIFA oynayacagim. Genişletmek için tıkla... Bbw Gale Hall daha mantıklı olabilir.
Shidou22 Picopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #5 Burak Karabal dedi: Bbw Gale Hall daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... RT LT tuslarindaki basma mekanizmasi biraz tuhaf.
Burak Karabal dedi: Bbw Gale Hall daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... RT LT tuslarindaki basma mekanizmasi biraz tuhaf.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.799 Çözümler 53 20 Haziran 2025 #6 Shidou22 dedi: RT LT tuslarindaki basma mekanizmasi biraz tuhaf. Genişletmek için tıkla... Alışık değilseniz Fantech de işinizi görür diyebilirim.
Shidou22 dedi: RT LT tuslarindaki basma mekanizmasi biraz tuhaf. Genişletmek için tıkla... Alışık değilseniz Fantech de işinizi görür diyebilirim.
Shidou22 Picopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #7 Burak Karabal dedi: Alışık değilseniz Fantech de işinizi görür diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bundan once yaklasik 1 sene kadar DualSense kullandim satmak durumunda kaldim.
Burak Karabal dedi: Alışık değilseniz Fantech de işinizi görür diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bundan once yaklasik 1 sene kadar DualSense kullandim satmak durumunda kaldim.
kerem807 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #8 Shooter 3 gayet güzel, aktif olarak kullanıyorum çok memnunum.