Fantech Shooter 3 vs ATK Battle Axe Pro

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Sizce hangisi mantıklı tabii ki Battle Axe Pro daha iyidir ama Fantech'in tasarım olarak hastasıyım normal ATK Battle Axe de olabilir emin değilim. 15 indirim devam ederse alacağım ancak sizce hangisini almalıyım? F/P olarak 2800 TL param olacak ve ayın 30'una kadar 200 TL ile idare etmek zorunda kalacağım. Öğrenciyim pek giderim yok ama sizce?

ATK Battle Axe Pro mekanik tuşlu ve stant var onun dışında çok fark yok shooter 3 ile aralarında. GameSir supernova öneririm. Şu an elimde hem ATK Battle Axe Pro var hem de GameSir supernova. İkisi de güzel modeller. Bu arada elimdeki ATK Battle Axe Pro'yu satmayı düşünüyorum. İlgilenirseniz yazabilirsiniz.

Fiyat?

Buradan konuşmak yasak olabilir. Discord'dan yazabilirsiniz. Discord'um: dipper611.

Discord'um yok buradan yazsanız.

Hocam siyah modeli var elimde. Garantisi her şeyi duruyor. 2 ay önce aldım. 1 2 hafta kullanıp bıraktım. Aklımda 2200TL fiyat var.

Alacaksanız sahibinden ilanı açayım. Param Güvende ile alırsınız. Ya da güveniyorum diyorsanız havale ile atarsanız kargo ile yollayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…