Fantech Shooter 3 vs EasySMX X5

Makaleler
2
Uzun zamandır kol arayışındayım ve şu an sipariş edeceğim ama ikisi arasında kaldım.
Fantech'in beyaz olması beni korkutuyor ileride sararma yapar mı yapmaz mı emin olamıyorum. Hem telefonda hem de bilgisayarda kullanmak istiyorum. İkisini de kullanabiliyor olmam lazım ama Fantech'in Bluetooth özelliği olmaması biraz eksi benim için ayrıca tasarımı da çok hoşuma gitti diyemeyeceğim ne yazık ki.
Aralarında aman aman bir fark yok ise niyetim easysmx X5 yönünde. Sizce hangisini almalıyım?

EasySMX X5 iyi olduğunu düşünüyorum. Pek çok inceleme gördüm. Ben de almayı planlıyorum, eğer X5'te karar kılıp alırsanız; buraya deneyimlerinizi yazar mısınız?

Easysmx X5 iyi olduğunu düşünüyorum. Pek çok inceleme gördüm. Ben de almayı planlıyorum, eğer X5'te karar kılıp alırsanız; buraya deneyimlerinizi yazar mısınız?

X5'i almayı planlıyordum ki daha yeni jiroskop olmadığını fark ettim. Ve gizala üzerinden 8BitDo Ultimate 2C ile fantech arasındayım şu an.

Neyde karar kıldınız hocam? Ve ne etki etti acaba karar kılmanıza? Ben de aynı modeller arasındayım. Fikir almak isterim.

Gecenin 11'inde satın alma perileri geldi. Siyah fantech olsaydı onu alacaktım ama kalmadığı için gizala üzerinden 8BitDo Ultimate 2C aldım. Pişman değilim gayet hoş bir rengi ve güzel tetikleri var.

Gecenin 11'inde satın alma perileri geldi. Siyah fantech olsaydı onu alacaktım ama kalmadığı için gizala üzerinden 8BitDo Ultimate 2C aldım. Pişman değilim gayet hoş bir rengi ve güzel tetikleri var.
Türkiye üzerinden mi aldınız hocam? Yoksa Çin'den mi sipariş verdiniz acaba? Şu an Türkiye'de en ucuz 1600-1700 TL'ye satılıyor sanırım. Ben FPS oyunlarından ziyade FIFA, NBA, Spiderman, FH5, Hades gibi oyunlar oynuyorum. Normalde direkt Xbox 9. nesil alacaktım ama fiyatları 3000 civarında. Fantech mi önerirdiniz acaba Ultimate 2C modelini mi? Alternatif olarak Easysmx X15'te var.

Türkiye üzerinden mi aldınız hocam? Yoksa Çin'den mi sipariş verdiniz acaba? Şu an Türkiye'de en ucuz 1600-1700 TL'ye satılıyor sanırım. Ben FPS oyunlarından ziyade FIFA, NBA, Spider-Man, FH5, Hades gibi oyunlar oynuyorum. Normalde direkt Xbox 9. nesil alacaktım ama fiyatları 3000 civarında. Fantech mi önerirdiniz acaba Ultimate 2C modelini mi? Alternatif olarak EasySMX X15'te var.

Aldığım ürün buydu. FIFA 23 oynuyorum. Eski PS3 kolundan sonra hidrolik direksiyonu ilk kez kullanıyormuş gbi bir hissiyatı veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı