Onlara çoğunlukla Xinput denir, "Xbox girişi." yani ve evet sayılır. Birşeye basmanız gerektiği zaman Xbox tuşları olan "X, B, A, Y" tuşları gözükür. Oyunlarıda tam olarak algılar.Spider-Man 2 ve diğer Sony oyunlarını falan oynayacağım Steam'de tam Xbox kontrolcü desteği var diyor. Fantech shooter 3'te Xbox kontrolcüsü mü sayılıyor? Ekranda falan çıkar mı space yerine r1'e bas diye?
Spider-Man 2 ve diğer Sony oyunlarını falan oynayacağım Steam'de tam Xbox kontrolcü desteği var diyor. Fantech shooter 3'te Xbox kontrolcüsü mü sayılıyor? Ekranda falan çıkar mı space yerine r1'e bas diye?
Yani xbox kontrolcusu destekleyen her oyunu oynayabilirim.Onlara çoğunlukla Xinput denir, "Xbox girişi." yani ve evet sayılır. Birşeye basmanız gerektiği zaman Xbox tuşları olan "X, B, A, Y" tuşları gözükür. Oyunlarıda tam olarak algılar.
Windows komple Xinput girişi desteğine sahip ve sizin cihazda Xinput olduğu için tüm Gamepad destekleyen oyunlar sorunsuz çalışır, uygulama gerekmeden. Direk.
Evet oynayabilirsiniz. Zaten konsollar için çıkmış oyunların %100'ü destekliyor. Sadece PC oyunu olan oyunlar ise... Age of Empires gibi oyunları sanırım gamepad ile oynamazsınız.Yani xbox kontrolcusu destekleyen her oyunu oynayabilirim.
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın oyunu aldığımplatform kontrolcü desteği fark eder mi? Epic Games kullanıyorum genelde ama Steam'den bakıyorum kontrolcü desteğine.Evet oynayabilirsiniz. Zaten konsollar için çıkmış oyunların %100'ü destekliyor. Sadece PC oyunu olan oyunlar ise... Age of Empires gibi oyunları sanırım gamepad ile oynamazsınız.
Çoğunlukla hiç bilinmeyen veya Gamepad ile oynaması çok saçma olacak oyunlar desteklemiyor, birde bazı Flash, Web oyunları.
Slither.io destekliyor mesela.
Hayır fark etmez. Hocam size direk şöyle söyleyeyim. PC'ye çıkan tüm oyunların direk içinde kontrolcü desteği oluyor. Siz korsan indirseniz dahi o oyun destekliyorsa kullanabilirsiniz.Rahatsız ediyorum kusura bakmayın oyunu aldığımplatform kontrolcü desteği fark eder mi? Epic Games kullanıyorum genelde ama Steam'den bakıyorum kontrolcü desteğine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.