Fantech Shooter 3 X'in farkı nedir?

itsagalaxy

Decapat
Daha fazla  
Az önce Wraith e-sports üzerinden Fantech shooter 3 alacaktım ama yeni seçeneği olan shooter 3 X'i gördüm lakin açıklama kısmında hiçbir bilgisi yazmıyor. Sadece resminden fark ettiğim kadar tasarımı değişmiş. İnternette de araştırdım biraz ama bulamadım. Acaba bileniniz var mı bu shooter 3 X'in özelliği ne aradaki 400TL'ye değer bir farkı var mı?

Fantech sitesinde bile yok özellikleri, bence riske atmaya değmez. O parayı illa verecekseniz atk battle axe pro'ya verebilirsiniz. Yoksa düz shooter 3 de alınır.

Gördüğüm tek fark xbox series konsollarına uyumlu olması sanırım.

Son düzenleme:
Fantech sitesinde bile yok özellikleri, bence riske atmaya değmez. O parayı illa verecekseniz atk battle axe pro'ya verebilirsiniz. Yoksa düz shooter 3 de alınır.

Gördüğüm tek fark xbox series konsollarına uyumlu olması sanırım.
Çok saçma o zaman :D Atk battle axe veya shooter 3 arasında kalmıştım ama burada hala kararsızım. Şimdi birde Eos pro eklendi seçenekler arasına. Bakalım seçicez artık birini.

Hocam genelde araba yarışı flaan oynayacağım yani hikayeli oyunlar için kullanacağım. Burada mekanik tuşlara gerek var mı ve bu üçü arasından gaz hassasiyeti falan olması için hangisi daha iyi biliyor musunuz?

Çok saçma o zaman :D Atk battle axe veya shooter 3 arasında kalmıştım ama burada hala kararsızım. Şimdi birde Eos pro eklendi seçenekler arasına. Bakalım seçicez artık birini.

Hocam genelde araba yarışı flaan oynayacağım yani hikayeli oyunlar için kullanacağım. Burada mekanik tuşlara gerek var mı ve bu üçü arasından gaz hassasiyeti falan olması için hangisi daha iyi biliyor musunuz?
Battle axe pro'nun OEM versiyonu elimde var. Ben de genelde f1 ve ac oynayan biri olarak trigger mesafesini ve oyunlardaki tepkisini beğeniyorum. Diğerlerini deneyemedim malesef

Battle axe pro'nun OEM versiyonu elimde var. Ben de genelde f1 ve ac oynayan biri olarak trigger mesafesini ve oyunlardaki tepkisini beğeniyorum. Diğerlerini deneyemedim malesef
Anladım hocam teşekkür ederim sanırım onu tercih edeceğim şarj standı falan daha cazip ve mantıklı geldi.

Parolapara ve iyzico kampanyalarınız da varsa tadından yenmez bir fiyata geliyor hocam. Olmasa da zaten fiyatına göre üstün bir kol bence
Nasıl oluyor onlar pek bir bilgim yok o konuda.

Hocam araştırdım buldum bayram indirimi bitmiş ama ilk alışverişe indirim verir herhalde ikisi de o yüzden rahatım 800 900tl indirim olucak sanırım. Teşekkür ederim bilgi için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı