Fantech Shooter III alınır mı?

Hayır hem normal USB kablosu bir de dongle bulunuyor ilkte test amaçlı kablo ile bağlandım artık dongle ile bağlanıyorum.
Hocam peki dongle normal usb girişi şeklinde değil mi? Kablosuz oynayacağım fakat type c girişi yok pc de sorun olur mu?

Hocam peki dongle normal USB girişi şeklinde değil mi? Kablosuz oynayacağım fakat Type-C girişi yok PC de sorun olur mu?

Type-C ile bir alakanız bulunmayacak isterseniz Wraith'in sitesinden yorumlara bakın ben bir görsel paylaşmıştım dongle ile.

Hocam merhaba yazılım konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı genelde insanlar şikayette bulunmuş kolu tanımıyor falan, siz sorun yaşadınız mı?

Taktığım anda her oyunda tanıdı hiçbir ayar yapmadım titreşimi tuş ataması vesaire direk çalıştı.

Hocam yazılımla uğraşmadım ben o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Hocam technopatta okuduğumda yazılım kurulumunu yaptığınızda dongle falan bozuluyor diyorlar konsol kendi kendine hareket ediyormuş. Sizce almalı mıyım ? Çok istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynamayacağım.

Hocam technopatta okuduğumda yazılım kurulumunu yaptığınızda dongle falan bozuluyor diyorlar konsol kendi kendine hareket ediyormuş. Sizce almalı mıyım ? Çok istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynamayacağım.
Hocam ben de yeni aldım dün geldi kol, ayarlarını yaptım sorunsuz kullanıyorum öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…