Fantech Shooter III vs DualSense

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba birisi 1500 TL diğeri 3 bin TL civarında. Sizce hangisini alayım? DualSense almak daha mı mantıklı aradaki %50 farka değer mi sizce?
PC de sadece FIFA oynamak için alacağım. Hayatım boyunca DualSense + Xbox Controller gibi kaliteli kollar kullandığım için kaliteye alışkınım maalesef en ufak detayına kadar.
Fantech Shooter: Fantech Shooter III Oyun Kolu
DualSense: Sony Playstation 5 Dualsense Kol Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz bir şey arıyorsan; Amazon.com.tr bu fiyata alabileceğin en iyi kollardan.

Ürünü beğendim fakat benim isteklerim şunlar. Gecikme olmaması. Şarj edilebilir olması (pilli sevmiyorum) ölü alanı olmaması yani Joystick'i sağa sola kaydırınca falan bunları çok iyi algılaması ve aynı zamanda tuşları tetikleri güzel olması yani aslında bir nevi DualSense gibi. Attığınız ürünü ilk defa gördüğümden dolayı isteklerimi ihtiyaçlarımı söyledim. Ve evet aslında ucuz bir şey arıyorum DualSense'de alabilirim fakat o kadar para vermek yerine PC de onunla aynı performansı ve ihtiyaçlarımı sağlayacak en az yarı fiyatına kadar ucuz bir şey arayışındayım daha doğrusu.

Fantech III sağlam model 8BitDo'dan daha iyi 8BitDo'yu düşünmeyin bence ölü bölge testleri falan tatmin edici değil fantech daha sağlam marka. Kullanan arkadaşım vardı bende denedim fiyatına göre uzun süre götürür.

Üçüncü bir ihtimal olarak easy SMX X15 Temu'da bayağı ucuzdu 1200e falan geliyor ama direkt Türkiye'den almak istiyorum derseniz fantech ıııden daha iyi bir seçenek yok bende almayı düşünüyordum bayağı araştırdım harbi sağlam ürün. Ayrıca satıcı Wraith en ufak sıkıntıda yardımcı oluyorlar. Bana niye almadın diye sorarsanız X20 indirimi denk gelmişti X20 aldım.

Piyasanın en iyi gecikme süresi olarak neden 8bit do dediniz anlamadım ekstra bir yönü yok bu konuda standartlar düzeyinde. Bu fiyata satılan fantech III X15 gibi modellerde 1000 MHz destekliyor.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda flydigi easy fantech Razer gibi markalar yok bence bu forumdaki çoğu kişi özellik olarak DualSense ve Xbox kontrolcülerin yeterli olmadığını biliyordur hall effect bile yok. Ms olarak bekledeğimden iyiymiş ama ölü bölge oranı %6 7 arası çıkıyor bence çok fazla.

Arkadaşlar sağ olun fakat kararımı verdim. Fantech shooter 3 alacağım sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…