jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 873 Çözümler 2 9 Kasım 2024 #11 DMN dedi: Gerek yok bence zaten Wraith öyle ahım şahım indirim yapmıyor. Fantech olanda gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Öyle düşündüm ben de. Adamlar 1600 liralık gamepade kargo parası ödetiyorlar zaten.
DMN dedi: Gerek yok bence zaten Wraith öyle ahım şahım indirim yapmıyor. Fantech olanda gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Öyle düşündüm ben de. Adamlar 1600 liralık gamepade kargo parası ödetiyorlar zaten.
CelalShengor Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1.528 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB Intel Core i5-4670 3.40Ghz 12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram ASUS H81M-K Anakart Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #12 DMN dedi: Fantech'den daha iyi. Temu zaten 90 gün iade hakkı sunuyor. Alabiliyorsan al derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma yattı ürün bir sorum daha var. Sizce 11 Kasım'da aynı ürüne daha çok inidirim falan gelebilir mi? Yoksa alıp geçeyim mi?
DMN dedi: Fantech'den daha iyi. Temu zaten 90 gün iade hakkı sunuyor. Alabiliyorsan al derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma yattı ürün bir sorum daha var. Sizce 11 Kasım'da aynı ürüne daha çok inidirim falan gelebilir mi? Yoksa alıp geçeyim mi?
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 873 Çözümler 2 9 Kasım 2024 #13 CelalShengor dedi: Hocam aklıma yattı ürün bir sorum daha var. Sizce 11 Kasım'da aynı ürüne daha çok inidirim falan gelebilir mi? Yoksa alıp geçeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bitmeden alın bence. 5 dk sonra bile bitebilir stok.
CelalShengor dedi: Hocam aklıma yattı ürün bir sorum daha var. Sizce 11 Kasım'da aynı ürüne daha çok inidirim falan gelebilir mi? Yoksa alıp geçeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bitmeden alın bence. 5 dk sonra bile bitebilir stok.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 9 Kasım 2024 #14 CelalShengor dedi: Hocam aklıma yattı ürün bir sorum daha var. Sizce 11 Kasım'da aynı ürüne daha çok inidirim falan gelebilir mi? Yoksa alıp geçeyim mi? Genişletmek için tıkla... Daha indirim geleceğini sanmam.
CelalShengor dedi: Hocam aklıma yattı ürün bir sorum daha var. Sizce 11 Kasım'da aynı ürüne daha çok inidirim falan gelebilir mi? Yoksa alıp geçeyim mi? Genişletmek için tıkla... Daha indirim geleceğini sanmam.
CelalShengor Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1.528 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB Intel Core i5-4670 3.40Ghz 12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram ASUS H81M-K Anakart Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #15 @Hyperciaa hocam siz ne düşünüyorsunuz.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #16 DMN dedi: Fantech'den daha iyi. Temu zaten 90 gün iade hakkı sunuyor. Alabiliyorsan al derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Daha iyi diyorsunuz iyi güzel de neden daha iyi insan bunu merak ediyor. CelalShengor dedi: @Hyperciaa hocam siz ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Temu'da 1161 TL kredim var valla ben Easymx 20 alacağım.
DMN dedi: Fantech'den daha iyi. Temu zaten 90 gün iade hakkı sunuyor. Alabiliyorsan al derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Daha iyi diyorsunuz iyi güzel de neden daha iyi insan bunu merak ediyor. CelalShengor dedi: @Hyperciaa hocam siz ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Temu'da 1161 TL kredim var valla ben Easymx 20 alacağım.
CelalShengor Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1.528 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB Intel Core i5-4670 3.40Ghz 12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram ASUS H81M-K Anakart Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #17 Hyperciaa dedi: Daha iyi diyorsunuz iyi güzel de neden daha iyi insan bunu merak ediyor. Temu'da 1161 TL kredim var vallahi ben easymx 20 alacağım. Genişletmek için tıkla... Harbiden hocam doğru söyledi kısaca farklarını iyi yönlerini yazarsanız çok sevniriz hocam. Hyperciaa dedi: Daha iyi diyorsunuz iyi güzel de neden daha iyi insan bunu merak ediyor. Temu'da 1161 TL kredim var vallahi ben easymx 20 alacağım. Genişletmek için tıkla... Haydaa onu nasıl yaptınız hocam nasıl geliyor o kredi daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum vallahi.
Hyperciaa dedi: Daha iyi diyorsunuz iyi güzel de neden daha iyi insan bunu merak ediyor. Temu'da 1161 TL kredim var vallahi ben easymx 20 alacağım. Genişletmek için tıkla... Harbiden hocam doğru söyledi kısaca farklarını iyi yönlerini yazarsanız çok sevniriz hocam. Hyperciaa dedi: Daha iyi diyorsunuz iyi güzel de neden daha iyi insan bunu merak ediyor. Temu'da 1161 TL kredim var vallahi ben easymx 20 alacağım. Genişletmek için tıkla... Haydaa onu nasıl yaptınız hocam nasıl geliyor o kredi daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum vallahi.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #18 CelalShengor dedi: Harbiden hocam doğru söyledi kısaca farklarını iyi yönlerini yazarsanız çok sevniriz hocam. Haydaa onu nasıl yaptınız hocam nasıl geliyor o kredi daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum vallahi. Genişletmek için tıkla... İade'den geldi bir taktiği yok yanlışlıkla F75'in iadesini verdiler kredi ile almıştım o kredi iade olunca alacak ürün arıyorum.
CelalShengor dedi: Harbiden hocam doğru söyledi kısaca farklarını iyi yönlerini yazarsanız çok sevniriz hocam. Haydaa onu nasıl yaptınız hocam nasıl geliyor o kredi daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum vallahi. Genişletmek için tıkla... İade'den geldi bir taktiği yok yanlışlıkla F75'in iadesini verdiler kredi ile almıştım o kredi iade olunca alacak ürün arıyorum.
O Okan Çayır Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #19 662368 dedi: Özellik olarak X20 daha iyi gibi dpad dahil çoğu tuşu mekanik nette easysmx X10 daha iyi olduğu yazıyor bazı yönlerden ama o satılmadığı için şu an bu fiyata alınabilecek iyi ürün, kendi sitesin de 60 dolar yazıyor 46 dolara iyi cihaz. Genişletmek için tıkla... Hocam X10 X20'den ne yönden daha iyiymiş?
662368 dedi: Özellik olarak X20 daha iyi gibi dpad dahil çoğu tuşu mekanik nette easysmx X10 daha iyi olduğu yazıyor bazı yönlerden ama o satılmadığı için şu an bu fiyata alınabilecek iyi ürün, kendi sitesin de 60 dolar yazıyor 46 dolara iyi cihaz. Genişletmek için tıkla... Hocam X10 X20'den ne yönden daha iyiymiş?
Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 3 Aralık 2024 #20 Hyperciaa dedi: Daha iyi diyorsunuz iyi güzel de neden daha iyi insan bunu merak ediyor. Temu'da 1161 TL kredim var vallahi ben easymx 20 alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende kredi iadesinden 600 kredi aldım da bu kredilerin kullanma süresi var mi?
Hyperciaa dedi: Daha iyi diyorsunuz iyi güzel de neden daha iyi insan bunu merak ediyor. Temu'da 1161 TL kredim var vallahi ben easymx 20 alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende kredi iadesinden 600 kredi aldım da bu kredilerin kullanma süresi var mi?