Fantech Shooter vs 8BitDo Ultimate

Makaleler
3
PC için hangisi daha iyi olur ya da bu fiyat bandında başka kablosuz gamepad.

Baktığın Ultimate C modeli nintendo için olan üretim 2.4G alıcısı yok. Fantech olan daha iyi.

Bluetooth olsun. 2.4G her türlü daha stabil. Hem fantech olan teknik özellik bakımından da daha iyi.

Aslında 8bitin tasarımı hoşuma gitti son olarak şu ikisi de değmez derseniz alacağım fanteche.

8 bitdo olanlar 800-1000TL iken alınırdı. O fiyata alınmaz şuan. Fantech hem teknolojik hemde özellik olarak daha gelişmiş. Fantech olanı alın.

8 BitDo olanlar 800-1000TL iken alınırdı. O fiyata alınmaz şu an. Fantech hem teknolojik hem de özellik olarak daha gelişmiş. Fantech olanı alın.

Hocam mesajlarınıza baktım sanırım bu 400 TL farka değer bir de Xbox'un son nesilinden iyi mi bu gamepad.

Xbox 9. nesilden daha iyi. Bence fiyat farkına değer. Özellikle tetik titreşim motoru oyunlarda daha iyi bir hissiyat veriyor normal gamepadlere nazaran.

Xbox 9. nesilden daha iyi. Bence fiyat farkına değer. Özellikle tetik titreşim motoru oyunlarda daha iyi bir hissiyat veriyor normal gamepadlere nazaran.

Hocam uzadı biliyorum ama şu 1200 TL'ye geliyor bunu alsam gümrük falan sıkıntı çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…