Sürprizbozan Far Cry 2 bittiği nasıl anlaşılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Abiler iyi geceler.
Oyuna yeni başladım 2 saat olmadı bir görev yapıyordum. Gizlice bir adamı öldürdum yaşlı gibiydi ondan sonra oyun bitti ekranı çıktı ve en baştan başladım.
Oyunun başlarında yaşlı adam The Jackal gösteriliyor. Onu hemen öldürmen gerekmez, hatta oyunun hikayesi onunla ilerliyor. Eğer onu yanlış yerde öldürmeye kalkarsan oyun görev mantığını bozar ve seni en başa atar.

Oyunun başlarında yaşlı adam the jackal gösteriliyor. Onu hemen öldürmen gerekmez, hatta oyunun hikayesi onunla ilerliyor. Eğer onu yanlış yerde öldürmeye kalkarsan oyun görev mantığını bozar ve seni en başa atar.

Yok çakal değildi. Yasliydi onu öldürdüm pesime militanlar takıldı onları atlattigim gibi oyun bitti yazısını gosterdi.

Gözlüklü biriydi yanlış degilsem. Sigara içiyordu binaların arasında çıkmaz bir yerde tek basinaydi. Telefon sinyallerinin birinden aldığım bir gorevdi.

Yok çakal değildi. Yasliydi onu öldürdüm pesime militanlar takıldı onları atlattigim gibi oyun bitti yazısını gosterdi.

Gözlüklü biriydi yanlış degilsem. Sigara içiyordu binaların arasında çıkmaz bir yerde tek basinaydi. Telefon sinyallerinin birinden aldığım bir gorevdi.
Buglanmış olabilir veya görev karakterini öldürdüğünüz için olmuştur, daha oyunun çok çok başındasınız. FarCry 2 kısa süren bir oyun değil, spoiler olmasın fakat bittiği zaman zaten anlarsınız çünkü olay örgüsü var. İlk gittiğiniz görevde bi mercenaryi barakadan kurtaracaksınız, mercenaryler yan görev alabildiğiniz ve zaman zaman sizi kurtaran arkadaşlarınız oluyor, eğer öldürürseniz eski saveye dönmediğiniz sürece geri dönmezler bilginiz olsun.

Buglanmış olabilir veya görev karakterini öldürdüğünüz için olmuştur, daha oyunun çok çok başındasınız. Far Cry 2 kısa süren bir oyun değil, spoiler olmasın fakat bittiği zaman zaten anlarsınız çünkü olay örgüsü var. İlk gittiğiniz görevde bir mercenaryi barakadan kurtaracaksınız, mercenaryler yan görev alabildiğiniz ve zaman zaman sizi kurtaran arkadaşlarınız oluyor, eğer öldürürseniz eski saveye dönmediğiniz sürece geri dönmezler bilginiz olsun.

Sinirim bozuldu en baştan başlatınca bende sildim tekrar indirim bir ara ya bende şaşırmıştım.

Sinirim bozuldu en baştan başlatınca bende sildim tekrar indirim bir ara ya bende şaşırmıştım.
Hocam FarCry 2 oynarken bu tip şeylere biraz kendinizi hazırlamanız lazım, mekanikleri ve atmosferi çok keyifli bir oyun olduğu için her gün biraz biraz oynayarak tadını çıkartırsanız keyif alarak bitirirsiniz fakat öteki türlü tam bir çile çünkü oyunun tüm sistemleri buglu veya kötü tasarlanmış vaziyette

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı